Bojoval jako lev. I přes chemoterapie nechtěl vzdát práci na roztočeném primáckém seriálu. „Natáčení mne naopak nabíjí energií. Potom přijedu domů a nabírám další nové síly v soukromí a se svými nejbližšími,“ říkal herec ještě začátkem srpna. „I ta nejmenší energie účasti je pro mne nad všechny léky. Proto se také všem těm, kdo podporují mé šance, snažím odměnit. Tím, co pro ně ještě stačím udělat,“ pochvaloval si přízeň diváků.

Jenže teď je s natáčením konec. Seriálový scénář musel definitivně uklidit na dno šuplíku. „Václav Postránecký se dokázal práci věnovat do poslední chvíle. Teď nastal čas, kdy se ale musí především postarat o sebe a svoji rekonvalescenci. Zkrátka si nemoc vybrala svou daň,“ odůvodnila konec účinkování Postráneckého v Krejzových jeho manažerka Michaela Flenerová.

A generální ředitel televize Prima její slova potvrdil. „Se vším respektem a pochopením jsme přijali jeho rozhodnutí již dále nepokračovat v natáčení ani jednoho z pořadů, aby se mohl plně věnovat léčbě a nasadit veškeré své síly do boje s nemocí,“ řekl Marek Singer s tím, že Postránecký po dvou a půl letech definitivně skoncoval i s natáčením Receptáře prima nápadů. Všichni mu teď přejí jenom, aby mu bylo lépe!

VIDEO: Krejzovi budou pořádně „crazy“! Podívejte se na první ukázky!

Video
Video se připravuje ...

Krejzovi budou pořádně „crazy“! Podívejte se na první ukázky! FTV Prima

Se zákeřnou nemocí, kvůli které musel podstoupit i operaci dutiny břišní, bojuje už pět měsíců. Kromě bolesti mu choroba komplikuje i finanční situaci. „Píšou o mně, že žiju v luxusu, když beru reklamy. V luxusu bych žil, kdybych je brát nemusel. Ale když potřebujete komplet novou střechu, těžko se odmítají statisíce,“ přiznal herec v rozhovoru pro Magazín Dnes.

Nahradí ho Navrátil?

Všichni ze štábu mu přejí brzké uzdravení, zároveň si ale lámou hlavu s tím, kdo za nemocného Václava Postráneckého zaskočí. Podle informací Blesku má televize Prima už několik horkých kandidátů.

Vůbec jsem se tehdy nerozmýšlel, ta role spolupracuje s Receptářem, což bylo lákavé. Nemoc se ohlásila až letos v březnu,“ nechal se herec slyšet. Navzdory bolesti a vyčerpání nevynechal ani jeden natáčecí den. Z rozjetého vlaku teď ale chtě nechtě musel vyskočit. Podle informací Blesku nicméně Prima už nového Krejzu našla. Respektive má rovnou dvě jména, která by jí mohla vytrhnout trn z paty. Favoritem by měl být Oldřich Navrátil (65). Pokud by ale odmítl, má prý televize v záloze i Petra Nárožného (80). „Zatím nikoho nemůžeme potvrdit,“ sdělila Blesku Zuzana Brzáková z Primy. Seriál měl premiéru teprve začátkem září, zatím tak vedení nemá v plánu dát mu předčasně stopku.

VIDEO: Krejzovi ukázali znělku!

Video
Video se připravuje ...

Krejzovi ukázali znělku! Nový komediální seriál od neděle na Primě! FTV Prima

Fotogalerie
68 fotografií