Od té doby, co Andree vynadal tatínek Jiřího Pomeje a zakázal synově manželce návštěvy v nemocnici, se krásná DJka raději k ničemu nevyjadřovala. "Mezi mnou a Jirkovým tatínkem byla nějaká negativní energie, ale už je to snad v pořádku. Nechtěl, aby se Jirka rozrušoval, v jeho stavu musí být v naprosté psychické pohodě," vysvětlila Andrea, která zatím pozastavila i žádost o rozvod. Ta byla podle Blesku příčinou sporu. "Mezi svátky jsem se i viděla s Jirkovou maminkou a sestrou Petrou. Přivezly do Prahy dárek k Vánocům pro Aničku," prozradila Andrea.

Ta Jirkovi naopak poslala dárek do nemocnice. "Anička mu nakreslila obrázek a já k němu připsala vzkaz. Chci, aby Jirka věděl, že ho mám ráda a že mi záleží na tom, aby byl zdravý, že na něj obě myslíme. A s Aničkou si dokonce krátce telefonovali," dodává Andrea.

AKTUÁLNÍ FOTO Z PŘEVOZU JIŘÍHO POMEJE DO JINÉ NEMOCNICE NAJDETE V PÁTEČNÍM TIŠTĚNÉM BLESKU!!!

Jinak prý o manželově stavu nic neví. "Přiznám se, že žádné informace nedostávám. Každé ráno chodím na Blesk a sleduju, co se píše nového, to je jediný můj zdroj informací. Všechny proudí jen přes Pavla Páska," krčí rameny Pomejeho stávající žena, která ale už žije nový život s novým partnerem Petrem Plačkem.

CELÝ ZÁZNAM: Andrea Pomeje ve studiu Blesku: Jirka mi ubližoval!

Video
Video se připravuje ...

CELÝ ZÁZNAM: Andrea Pomeje ve studiu Blesku: Jirka mi ubližoval! David Turek

Fotogalerie
54 fotografií