Štědrý den Lucie Vondráčková oslavila jen se syny, druhý den už je ale musela předat jejich tatínkovi Tomáši Plekancovi. Zbytek vánočních svátků pak věnoval čas jim a podle Extra.cz jim společnost dělala Tomášova matka a také tenistka Lucie Šafářová.

Vánoce jsme přežili. Díky za vaše milá přání. Všechno nejlepší do roku 2019! Maminkám přeji hodně sil a laskavosti a tatínkům čestnost a umění vcítit se. Vaše Lucie,“ vzkázala Vondráčková svým fanouškům na Silvestra na sociální síti.

Její příznivci vytušili skrytý a rýpavý vzkaz na adresu jejího muže Tomáše Plekance a ihned Lucii vyjádřili své souznění.

Upřímně, vzít na první setkání se syny po dlouhé době milenku, se kterou jsem pár měsíců, chce mít žaludek. Takže Lucii chápu a pochopí to i každý dobrý rodič, ať již otec nebo matka, i ti, co se rozvádí nebo rozvedli. Seznamovat milenku s dětmi, pro které je vše čerstvé a citlivé, je opravdu děs. Dlouho se s otcem neviděli, mají prázdniny, jsou ze všeho ve stresu a šup, tady máte novou maminku. Tohle je prostě vůči dětem nefér a maximálně necitlivé vůči všem,“ pustila se do hokejisty jedna z Lucčiných fanynek.

A bylo jich víc takových, kdo se zpěvačky zastal. „Také Ti přeji všechno nejlepší do nového roku a hlavně ať je ten nejlepší, ať si najdeš opravdu chlapa, který nebude zrádce a hovado, ale bude čestný chlap, co pro tebe udělá cokoliv. To si zasloužíš a ti kluci také,“ vzkázal Lucii jistý muž.

„Jsem ráda, že jste je přežili, s tchyní, která na vás kydala hnůj a s milenkou...,“ napsala jiná žena, která nezapomněla opomenout ani Plekancovu matku.

Lucie je tak vděčná za přízeň svých posluchačů, kteří jí hromadně drží pěsti a přejí jí v rozvodové bitvě mnoho sil. Naopak Plekanec na žebříčku oblíbenosti teď nejspíš klesne o něco níž.

Fotogalerie
61 fotografií