Že je Markéta Hrubešová na lyžích jako doma, není žádným tajemstvím. Že je ale takový machr, že sjela černou sjezdovku na běžkách, se její kolegyně dozvěděly nejspíš poprvé. Půvabná herečka se totiž rozpovídala o tom, proč má ráda české hory. „Na českých kopcích jsem se učila lyžovat, pila první svařák a taky jela „černou“ na běžkách. Mám ráda všechny kopce od východu na západ a skoro bych řekla, že čím déle tím více. V Peci jsem byla několikrát pracovně a mnohokrát prostě jen tak,“ vyznala se z lásky k těm našim českým kopcům Hrubešová, která si bláznění na sjezdovce užívá. Její kolegyně ale přiznaly, že hory pro ně nejsou jen o lyžování, ale i o docela jiných radovánkách.

Aňa Geislerová sice připustila, že není tak úplně horal, ale že ji české hory zejména v zimě přitahují z jiného důvodu. „Ideální je kombinace akce a válení. Takže ráno vlítnout na manšestr a hodně lyžovat. Pak se jít válet do wellnessu nebo k bazénku a překulit se do hospůdky. Zimní dovolená je v tomhle nádherná,“ která se v hotelu, kde si dámy daly dostaveníčko, vydala hned zkontrolovat tamní vinotéku.

Ostatně, podobný recept na „horské štěstí“ má i herečka Anna Kadeřábková, kterou nebylo lehké dostat z hotelového wellness. „Jezdím na snowboardu, takže se každý rok snažím alespoň jednou vyrazit na hory. Ráno lyžovačka, odpoledne dobrý oběd a zbytek dne strávit odpočinkem ve wellness nebo na procházce,“ prozrazuje svůj recept na pohodovou dovolenou. „Dát si po příchodu z venku teplý čaj nebo čokoládu, to je ono,“ doplnila Sara Sandeva za souhlasného přikyvování Mahuleny Bočanové a Ivety Vítové. Jak se zdá, dámy si svůj víkend hodně užily i bez sněhu, který má na české hory teprve dorazit.

Fotogalerie
11 fotografií