Blondýnka na Instagramu ukázala fotku ve vánočním svetru a s knížkou v ruce. Místo navození sváteční atmosféry ale nechtěně vyvolala dost bouřlivou reakci ohledně svých úst. Ze snímku to totiž vypadá, jako by měla obří spodní ret, a tak se hned rozjely spekulace, jestli náhodou Kadeřávková nepodstoupila nějaký plastický zákrok na zkrášlení.

„Jedna z dneška během práce, na vteřinu odhalující mé pravé já, “ napsala navíc ke kontroverznímu snímku představitelka Roziny z nekonečného seriálu Ulice a na pohled nevinný popisek ve spojitosti s jejím podivným úsměvem působil na mnohé její příznivce jako rudý hadr na býka. „Fuj, ty rty!“ či „To vypadá šíleně,“ vztekali se lidé v diskuzích a zlobili se, že už není přirozená jako dřív.

„To vypadá, jako bys měla pusu po botoxu,“ shodovali se a další člověk Annu přirovnal ke Kateřině Kristelové (39), která je (nejen) kvůli vyšpuleným rtům též často terčem krutých žertíků.

Někomu se pak zase zdálo, že si herečka trpící lymskou boreliózou až příliš hrála s filtry na úpravu obličeje, jak už se ostatně v minulosti přihodilo i jiným hvězdičkám. Jenže ve skutečnosti bylo všechno trochu jinak. Princezna z nové vánoční pohádky Kouzelník Žito totiž na snímku jen vyplázla jazyk a asi si ani nevšimla, že to ve výsledku není dost dobře poznat.

VIDEO:  Princezna z Kouzelníka Žita Kadeřávková: K roli si pomohla lží!

Video
Video se připravuje ...

Princezna z Kouzelníka Žita Kadeřávková: K roli si pomohla lží! Tereza Kühnelová, Blesk

 

Fotogalerie
60 fotografií