Zatímco v prvních dvou kolech show Tvoje tvář má známý hlas (na Slovensku Tvoja tvár znie povedome) si Jasmina vylosovala zahraniční interpretky, největší potlesk a dokonce výhru si pak vysloužila až za zpěvačku známou především u nás, romskou královnu Věru Bílou.

Není divu, vždyť její proměna byla neuvěřitelná. Potýkat se musela s romským textem písně Pas o panori, ale hlavně se musela po jevišti pohybovat vycpaná od hlavy až k patě. Maskéři jí kromě paruky a tmavší barvy »vyzdobili» dokonce i falešným podbradkem. „Ty ses zam zjevila a já jsem odpadl," pronesl na její adresu porotce Dano Dangl (43), u nás známý především z Partičky.

Alagič pak získala za vystoupení 54 bodů a vyhrála šek v hodnotě tisíc eur, který putoval na charitu. „Tyhle penízky půjdou na neziskovou organizaci Lesan, která pomáhá dětem se zdravotním znevýhodněním. Věřím, že potěší," prozradila ve vysílání kráska, která se příště představí coby Jim Morrison z The Doors. Jen aby kvůli proměně v Bílou nedostala moderátorka a partnerka rappera Rytmuse ještě dodatečně za uši!

Stejné číslo totiž předvedla už v první řadě naší Tváře Ivana Chýlková (54). A záhy po odvysílání dílu se ozvala skutečná Věra Bílá s tím, že ji vystoupení urazilo a od televize Nova požaduje odškodnění. „Takhle tlustá nejsem. To snad byla nějaká matrjoška a ne cikánka,“ kritizovala pro deník Aha! masku. Nelíbilo se jí ani to, že z písničky, která je prý o její mamince, udělali jen zábavnou frašku.

Kromě toho navíc tvrdila, že se jí ani nikdo coby autorky nezeptal, zda smí píseň v pořadu použít. „Chci milion! Ukradli mi písničku a ještě mě zostudili! A já peníze potřebuju, podívejte, jak strašně žiju,“ stěžovala si dáma, která všechny peníze naházela do hracích automatů a poslední roky tak žije v holobytě. Televize Nova jí ale nic platit nemusela, jelikož autorská práva měla podle vyjádření mluvčího vyřešena. Co se týče kostýmu, muselo se vše podřídit výšce Chýlkové. Ta tak měla pod kabátem zabudovanou konstrukci, na kterou si sedla. Tím pádem se kostým opticky rozšířil.

VIDEO: Věra Bílá po pohřbu manžela: Chtěla jsem se zabít!

Video
Video se připravuje ...

Věra Bílá po pohřbu manžela: Chtěla jsem se zabít! Jan Jedlička, Karolina Hošek

 

Fotogalerie
100 fotografií