Dara s Rytmusem spolu kdysi ochotně pózovali fotografům a sociální sítě plnili společnými snímky plnými lásky. Dokonce i oznámení o svém rozchodu na Instagramu oba doplnili fotkami, na nichž ještě tvořili pár. Jenže to už je minulost a rapper všechny snímky s Rolins nekompromisně smazal.

Odstřihl se tak od minulosti a skoro to vypadá, jako by se snažil předstírat, že sedmiletý vztah pro něj vlastně neexistuje. Nyní ostatně jeho sociálním sítím dominuje moderátorka Jasmina Alagič (29) a jeho láska k ní.

Naopak zpěvačka žádnou takovou čistku neudělala, a dokonce ani netušila, co její expartner provedl. „Nevěřím,“ kroutila hlavou, když se o tom dozvěděla. „A pokud je to pravda, tak si toho cením,“ okomentovala pro Nový Čas Rytmusovo chování. „Je to gesto hodné zralého muže,“ dodala ironicky Dara. Jelikož se s Patrikem přestali na Instagramu vzájemně sledovat, bylo jeho mazání starších fotek pro ni velkým překvapením. A jistě ne zrovna příjemným.

Bohužel se tak nevyplnily sliby bývalého páru o tom, jak jejich rozchod proběhne v klidu a bez vzájemných útoků či schválností. „Neuvidíte nás plakat, ani na sebe házet špínu. Žádná není, rozcházíme se v míru,“ tvrdili ještě v březnu Rolins a Rytmus ve společném prohlášení. Ovšem pak se rapper zamiloval jinde a hned otočil.

VIDEO: Jasmina Alagič zase nejprve o románku s Rytmusem mlžila: Jsme kamarádi...

Video
Video se připravuje ...

Jasmina Alagič o románku s Rytmusem: Jsme kamarádi... Adriana Šoltésová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
112 fotografií