Přestože při odjezdu z Čech a po návratu do Kanady se Vondráčková vyjadřovala v tom smyslu, že od práce si chce odpočinout a dokud nevyřeší své problémy, odkládá se i vydání nového CD a natáčení kanadského filmu Hotel Limbo, teď to vypadá, že práce na filmu pokračují.

A kromě mámy si v něm zahrají i oba Plekancovi synové Adam a Matyáš, což byla pro rozvádějícího se hokejistu novinka. Na schůzce, která se konala uplynulou středu, tak musel manželce podepsat souhlas druhého rodiče, aby se záběry vůbec mohly použít. „Předem dlouhodobě plánovaná schůzka se konala za účelem úpravy poměrů k nezletilým dětem do doby před rozvodem manželství, tj. zejména za účelem dohody mezi otcem a matkou o styku otce s dětmi a rozsahu mimoškolních aktivit, včetně udělení dodatečného souhlasu pana Plekance s vytvářením uměleckých výkonů dětí v novém filmu Hotel Limbo, jehož realizace momentálně probíhá a o čemž nebyl informován,“ řekla Plekancova advokátka Lenka Radoňová webu Extra.cz.

Také přiznala to, o čem už se psalo, a to, že Vondráčková během jednání neudržela emoce na uzdě. „Kolegyně z Montrealu mě informovala, že v určité fázi hodnocení právní situace paní Lucie Plekancová Vondráčková podlehla emocím, nikoliv však tak, aby se schůzka, kterou označila za vrcholně korektní, ukončila či byl měněn její program. Částečné dohody o styku otce s dětmi na dobu jednoho měsíce bylo dosaženo,“ dodává Lenka Radoňová.

Fotogalerie
55 fotografií

 

 

„Předem dlouhodobě plánovaná schůzka se konala za účelem úpravy poměrů k nezletilým dětem do doby před rozvodem manželství, tj. zejména za účelem dohody mezi otcem a matkou o styku otce s dětmi a rozsahu mimoškolních aktivit, včetně udělení dodatečného souhlasu pana Plekance s vytvářením uměleckých výkonů dětí v novém filmu Hotel Limbo, jehož realizace momentálně probíhá a o čemž nebyl informován,“

Zdroj: https://www.extra.cz/exkluzivne-slzicky-a-totalni-dusno-plekanec-a-vondrackova-se-setkali-lucie-udelala-se-syny-neco-necekaneho