Červen 2010

Po rozchodu s krasobruslařem Tomášem Vernerem se Lucka Vondráčková zamilovala do hokejisty Tomáše Plekance. „Není co tajit, chodíme spolu,“ potvrdil tehdy Blesk.cz samotný hokejista svůj vztah se zpěvačkou. Krátce po jejich seznámení se Lucie přestěhovala za svou láskou do Kanady.

Březen 2011

Netrvalo dlouho a Tomáš Plekanec před Lucií Vondráčkovou poklekl a požádal ji o ruku. Zásnuby proběhly sice v kanadském Montrealu, ale svatbu si snoubenci naplánovali v Česku.

Květen 2011

Jejich vášnivý vztah zachytili fotoreportéři Blesk.cz během Mistrovství světa v hokeji na Slovensku. Vondráčková tam tehdy Plekance doprovázela a jako milenci se od sebe nemohli odtrhnout, neustále se objímali a líbali. A to na chodníku, na tramvajové zastávce, zkrátka kdekoliv na sebe dostali chuť. Ten samý měsíc Lucie také poprvé otěhotněla. Že by přímo na mistrovství?

Červen 2011

Přesně 17. 6. 2011 se Lucie Vondráčková provdala za Tomáše Plekance po roční známosti. V tu dobu už byla těhotná se svým prvním synem Matyášem, ale to ještě nikdo netušil. Jen se o těhotenství spekulovalo, kvůli jejím volným šatům. Pár se bral v pražské Troji.

Červenec 2011

Zpěvačka ukončila spekulace a potvrdila své první těhotenství. Pohlaví dítěte ale prozradit nechtěli. Jen uvedla, že termín porodu má koncem ledna.

Prosinec 2011

První společné miminko přišlo na svět předčasně. Vondráčková porodila syna Matyáše, který se narodil v kanadském Montrealu. „Syn měl přijít na svět až v lednu, ale trochu si pospíšil,“ řekla zpěvačka v telefonickém rozhovoru přímo z Kanady.

2012

Poprvé po narození syna se manželé i s miminkem objevili v Česku v dubnu toho roku. Matyáše přijeli ukázat jejím rodičům, společně se pak ukázali na předávání televizních cen TýTý. Jelikož Tomáš nějakou dobu nehrál, v rodné zemi se zdrželi delší dobu a zúčastnili se společenských událostí jako Zlatá hokejka a další. Na podzim se pak opět společně vrátili, aby stihli premiéru muzikálu a také Českého slavíka.

2013

Během tohoto roku se Vondráčková vracela do Čech už sama. Stihla mnoho pracovních povinností a také předávání Českých slavíků a jiných významných událostí, ale Tomáš Plekanec se žádné z akcí nezúčastnil.

2014

O rok později už měl Tomáš Plekanec víc času a s Lucií přijeli na vyhlašování cen Zlatá hokejka.

Únor 2015

Vondráčková je v Česku opět sama a tentokrát si fanoušci všímají jejího volného oblečení. Hned při její první návštěvě prasklo, že čeká druhé miminko a je v šestém měsíci těhotenství. Pohlaví dítěte nevěděli. I druhé dítě plánovala zpěvačka porodit v Kanadě.

Červen 2015

Tomáš Plekanec nedokázal svou radost skrýt a narození druhého syna Adama oznámil na sociální síti.

2016

Po narození syna Adama oba navštívili během letních prázdnin svou rodnou zem, ale moc času společně nestrávili. Lucie se věnovala koncertní šňůře s kapelou Vokobere a Plekanec se připravoval na Světový pohár.

A právě tehdy se poprvé se začalo hovořit o krizi mezi manželi. Plekancovi se podle spekulací nelíbilo Lucčino vražedné pracovní tempo. Svou manželku by nejraději viděl doma, jak pečuje o domácnost a plně se věnuje dětem a ne kariéře. Dokonce padlo slovo rozvod, ale to hokejista rázně vyvrátil. „Jsem asi jediný, kdo neví o tom, že bych se měl rozvádět,“ řekl sarkasticky.

2017

Slova o krizi a rozvodu neustala ani v následujícím roce. Jako by chtěli pomluvám zabránit, v létě 2017 se společně objevili na křtu jejího zpěvníku, kam ji Plekanec doprovodil. To bylo však naposledy, kdy se ukázali v Čechách společně. Lucie od té doby jezdila do Česka jen sama a pracovně a zdržovala se i na víc dní i týdnů.

Únor 2018

První známky toho, že mezi Lucií Vondráčkovou a Tomášem Plekancem je něco špatně, potvrdil fakt, že se hokejista v únoru odstěhoval od manželky a synů. Po patnácti letech opustil Montreal a nastěhoval se do Toronta.

Srpen 2018

Oficiální rozchod! Ten Plekanec s Vondráčkovou oznámili na sociální síti s tím, že se na ukončení vztahu vzájemně dohodli. Jak se ukázalo, dlouhodobá krize vyvrcholila a oddělené soužití to jen umocnilo. Teď už je na řadě jen rozvod a domluva na výchově dětí.

VIDEO: Rozchod Lucie Vondráčkové a Tomáše Plekance

Video
Video se připravuje ...

Rozchod Lucie Vondráčkové a Tomáše Plekance Tereza Kühnelová, Aleš Brunclík

 

Fotogalerie
71 fotografií