Radost ze svatebního veselí ukončila nevhodně zvolená věta. „Chytila jsem na pasece květinu – aneb do třetice všeho dobrého,“ napsala Lucie Gelemová na svůj profil sociální sítě.

Tato věta pochopitelně všem připomněla největší hit Dády Patrasové Chytila jsem na pasece žížalu. Všiml si toho i syn Felixe Slováčka (75), kterého Gelemová odloudila od rodiny, Felix Slováček mladší a do výtvarnice se pustil.

Tak tento koment na Instagramu u této fotky od Lucie ‚chytila jsem na pasece květinu‘ je tak trapný, ubohý a vlastně i zlý a vysmívající se do ksichtu naší rodině… Tohle je skutečně to největší dno,“ napsal znechuceně pod fotografii Slováčkův syn Felix.

Lucie Gelemová si to nenechala líbit a náhle se rozpoutala mezi ní a Felixem mladším hádka.

Hádka mezi Lucií Gelemovou a Felixem Slováčkem
Autor: Instagram

Pokud tento komentář psal skutečně manžel Dády Patrasové, pak je to pro Slováčka mladšího ještě větší rána pod pás od jeho vlastního otce.

Navíc Lucie svým komentem popíchla všechny zvědavce, kteří jí hned začali gratulovat k její vlastní budoucí svatbě. Přece jen se říká, že která ze svobodných dam chytí nevěstinu kytici, ta do roka a do dne stane před oltářem. Navíc svými slovy „do třetice všeho dobrého“ jen poukázala na to, že by to byla Slováčkova třetí svatba.

Tento „omyl“ se ale Gelemová snažila vysvětlit tím, že to myslela tak, že svatební kytici chytila už potřetí.

VIDEO: Pátrání po Dádě! Rodina o Patrasové po »zakázané« Slováčkově oslavě čtyři dny nevěděla.

Video
Video se připravuje ...

Pátrání po Dádě! Rodina o Patrasové po »zakázané« Slováčkově oslavě čtyři dny nevěděla. Redakce Blesk

Fotogalerie
49 fotografií