Neděle 5. května 2024
Svátek slaví Klaudie, zítra Radoslav
Oblačno, déšť 21°C

Jediná dobrá věc na vedru: Svléklo slavné české krásky! Mrkejte!

/
  • Krásky vystavují přednosti v plavkách: Tanečnice Lálová sexy zadeček, Hrubešová i Perkausová zase ňadra!
    1. srpna 2018 ● 12:43

    Slunce pálí jako čert a úmorná vedra se dají přežít snad jen u vody a s barevným drinkem v ruce. Známé české krásky to nepodcenily a tak se chlubí fotkami, na nichž vystavují své největší přednosti!

  • 1.

    Markéta Hrubešová (46)

    V mládí natočila hned několik žhavých scén, ovšem v poslední době jsme herečku Markétu Hrubešovou vídali spíše za plotnou. Teď ale dokázala, že stále dokáže být pořádně rajcovní. Na Instagramu ukázala fotky z dovolené na Korsice, kde se na pláži vyvalovala v rudých bikinách a předvedla bujný dekolt. 

    Markéta Hrubešová v plavkách na dovolené
    Autor: Instagram

  • 2.

    Eva Herzigová (45)

    Na červenou barvu vsadila také supermodelka Eva Herzigová. Své žhavé tělíčko rozložila na dovolené na člun a opékala se na slunci, zatímco ji pohupovaly mořské vlny. Za zády má pak na snímku krásné pozadí s italským ostrovem Filicudi na obzoru. 

    Eva Herzigová na dovolené
    Autor: Instagram
     

  • 3.

    Veronika Lálová

    Do Itálie letos vyrazila také vítězka poslední řady StarDance Veronika Lálová, která vrtěním svým sexy zadečkem oděném jen v tangách při sambě okouzlila i jindy slušného moderátora Marka Ebena (60). Brunetka na kouzlo svého luxusního pozadí nezapomněla ani na pláži na Sicílii a ve svítivě zelených plavkách ho vyšpulila do objektivu.

    „Miluji léto,“ přiznala nadšeně Veronika, kterou teď po příjemném odpočinku čeká náročný trénink na další řadu StarDance, v níž si zatančí se sportovcem Davidem Svobodou (33).

    Veronika Lálová v plavkách na dovolené na Sicílii
    Autor: Instagram

    Veronika Lálová v plavkách na dovolené na Sicílii
    Autor: Instagram
     

  • 4.

    Michaela Ochotská (33)

    „Žhavý den,“ napsala na Instagram moderátorka Michaela Ochotská ke snímku, na kterém si stírá pot z čela. Na sobě má přitom růžové háčkované plavky a dává tak na odiv své sexy křivky.

    Michaela Ochotská v plavkách
    Autor: Instagram

  • 5.

    Eva Perkausová (24)

    Chladnými pány jistě nenechá ani fotka Evy Perkausové, kterak si hoví na lehátku v sexy černých bikinách bez ramínek, v nichž dokonale vynikají její velká ňadra. „V takovém horku nejde jinak! Zhluboka dýchat,“ připsala ke snímku blondýnka. Vysloužila si sice hromadu chvály a přízvisek jako bohyně či kočka, ale také slova kritiky. „Takhle se dneska prezentují lidi, co uvádějí zprávy?“ podivoval se totiž kdosi v komentářích.

    Eva Perkausová vystavila ňadra v plavkách.
    Autor: Instagram

  • 6.

    Hana Mašlíková Reinders (36)

    Od bazénu své příznivce pozdravila také moderátorka Snídaně s Novou Hana Mašlíková Reinders. Nejenže tím provokovala ty, kdo se v horku vykoupat nemohli, ale navíc odhalila, jak jí to v plavkách náramně sluší. I když nedávno podstoupila plastickou operaci na zmenšení poprsí, v jejím případě je stále na co se dívat!

    VIDEO: Snažím se přibrat, po porodu jsem hrozně zhubla, je ze mě mumie, tvrdí Mašlíková.

    Video
    Video se připravuje ...

    Hana Mašlíková Reinders: Snažím se přibrat, po porodu jsem hrozně zhubla, je ze mě mumie. Adam Balažovič/bpž

    Hana Mašlíková Reinders u bazénu
    Autor: Facebook

    Fotogalerie
    57 fotografií

     

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 5

jajas: Nevím, proč píšete "slavné", to tedy nechápu! A i kdyby vedro nebylo, stejně se svlíkají, ty se svlíkají furt. A ani někdy nejde o krásky, natož slavné....to se mi chce vždycky smát...slavné....

(01. 08. 2018 13:42)
Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy