Na Instagramu nyní celebrity objevují novou funkci, díky níž můžou snáz odpovídat na dotazy fanoušků. Oblíbená moderátorka Snídaně s Novou už také příznivcům dovolila, aby ji začali hromadně zpovídat.

Ovšem stanovila si jasné podmínky. „Jen vás prosím, neptejte se mě na žádné otázky ohledně prsou,“ vyjasnila předem, že na žádné takové otázky odpovídat nebude. Důvodem ale rozhodně není to, že by se snad za své přednosti styděla, nebo by se bála kritiky. Spíše naopak.

„Denně mi přijde minimálně dvacet zpráv, kde se mě ptáte, jakou velikost implantátů máte zvolit, jaký tvar bude pro vás ten nejlepší nebo, kudy si nechat implantáty do těla vložit,“ objasnila Hanka, která má očividně plné zuby toho, že si k ní všechny dámy chodí pro rady.

„Ženský, já nejsem plastický chirurg! Tohle musíte vše probrat s lékařem na konzultaci! To, že mám implantáty, ještě neznamená, že mám doktorát,“ smála se Mašlíková Reinders. Ta si před 11 lety nechala zvětšit prsa, ovšem v poslední době si s nimi dost vytrpěla.

Poté, co se jí loni v srpnu narodil syn Andreas, nemohla miminko kojit. Od lékařů se dozvěděla, že implantáty mají prasklinky a musí se vyměnit. „Při té příležitosti jsem zvolila i rovnou menší velikost,“ přiznala letos v květnu blondýnka. Ani po zmenšení ňader však rozhodně neztratila na půvabu, a tak není divu, že ji teď ženy v podobné situaci prosí o radu.

VIDEO: Hana Mašlíková Reinders: Snažím se přibrat, po porodu jsem hrozně zhubla, je ze mě mumie

Video
Video se připravuje ...

Hana Mašlíková Reinders: Snažím se přibrat, po porodu jsem hrozně zhubla, je ze mě mumie Adam Balažovič/bpž

 

Fotogalerie
49 fotografií