Představitelka Roziny ze seriálu Ulice již před časem prozradila, že bojuje s boreliózou a mívá kvůli tomu velmi nepříjemné bolesti. Jelikož v Čechách jí nemůžou pomoci, obrátila se na specializovanou kliniku na nemoci přenášené klíšťaty v německém Augsburgu.

Anna kvůli tomu původně sháněla dobrovolníka, který by mohl za hranice odjet s ní a pomáhal překládat, kdyby něčemu nerozuměla. Nakonec si ale poradila sama.

Zvládla navíc i zhruba 4,5hodinovou cestu z Prahy odřídit. „Já už mám něco najeto, ale i né úplně zdatnej řidič to zvládne,“ přiznala na Instagramu blondýnka, kterou čekalo vyplňování papírů, konzultace s lékařem a také první krevní testy.

„Utrpěla jsem psychickou újmu při odebírání krve, které těžce snáším, protože mám pocit, že mi pan doktor vzal tak 3 litry krve, trvalo to strašně dlouho a ještě jsem slyšela, jak to odtejká do zkumavek,“ líčila nepříjemný zážitek. Zdravotní péče v zahraničí ji také bude stát poměrně dost peněz, jen tentokrát platila podle svých slov asi 1 200 euro.

„Na příští návštěvě budou výsledky krevních testů a budou mi stanovovat diagnózu a postup léčby. Vydupala jsem si místo přímo u Dr. Nicolause, ředitele a snad i zakladatele celý kliniky,“ svěřila se Kadeřávková s tím, že lékař je prý nejlepší a také nejdražší.

Do kapsy bude muset asi sáhnout ještě kvůli něčemu jinému. Teprve doma si totiž uvědomila jednu velmi závažnou chybu, které se dopustila. „Já jsem teď před chvílí přijela a zjistila jsem, že celé ty hodiny, co jsem jela po dálnici, tak jsem jela bez dálniční známky, takže hezký. A ještě 160, než mi došlo, že už jsem v ČR. Tak doufám, že mi přijde pěkná pokutka,“ dodala na Instagramu a plácla se pobaveně do čela.

VIDEO: Ukázka z Ulice: Adriana a Miki přistiženi!

Video
Video se připravuje ...

Ukázka z Ulice: Adriana a Miki přistiženi TV Nova

 

 

Fotogalerie
41 fotografií