Herečka šla z právě z polikliniky. Jako by nestačilo, že byla u doktora, stala se jí cestou nepříjemnost. „Chtěla jsem jít za mamkou domů a řekla jsem si, že půjdu pěšky, protože je to rychlejší. Prošla jsem ale metrem, místo abych ho obcházela," líčila na svém Instagramu Kadeřávková.

Když ale procházela vestibulem, narazila na dvojici revizorů. Jeden z nich ji zastavil a chtěl vidět její jízdenku. Jenže tu neměla. Popravdě a slušně mu prý odpověděla, že tudy jen prochází a lístek tedy nemá, i když si běžně posílá SMS jízdenku. „Ale on mi nevěřil, a že to prý říkají všichni a ještě se pak chlubí na Facebooku, že unikli pokutě,“ pokračuje herečka. „Přitom tam ani za celou tu dobu nejelo metro, takže já jsem prostě nemohla přijet!“ rozčilovala se pak doma nad celou situací.

Na místě se prý snažila dál domluvit, ale revizor byl neoblomný a argumentoval tím, že i metro je placený prostor. To herečka předtím nevěděla, a tak se už pomalu smiřovala s tím, že udělala chybu. Ovšem to, co se stalo, když jí muž vypisoval pokutu, ji naštvalo snad ještě víc. Dalšímu člověku se totiž přímo vedle ní stala ta samá situace. Když druhé revizorce řekl, že jen prochází, také mu nevěřila. Jenže on se rozčílil a odkráčel bez postihu.

„Takže on tu pokutu nedostal. Ale jak je možný, že já jsem tu pokutu dostala a pak se stane to samý někomu jinýmu přímo vedle mě a ten kluk ji nedostane,“ nechápala představitelka Roziny z Ulice a během dlouhého vyprávění se navíc neudržela a použila i několik sprostých slov. „Když už teda jednou ta pravidla, ty zákony jsou, tak proč je teda nedodržujou?“ ptala se a byla odhodlaná celou záležitost vyřešit.

VIDEO: Podívejte se na ukázku z nekonečného seriálu Ulice

Video
Video se připravuje ...

Ukázka z Ulice: První společná noc Terezy a Davida TV Nova

Po telefonu nejdříve mluvila s velmi nepříjemnou osobou, která jí prý dost nevybíravě naznačila, že když nezná zákony, je to její chyba. Jelikož dívka s pokutou tak jako tak musela na Dopravní podnik, chtěla si tam rovnou stěžovat. Těžko říct, čeho vlastně chtěla docílit, ale zřejmě si slibovala, že se jí tam dostane spravedlnosti. „Vím přesně, kdy a kde to bylo, takže tam určitě budou mít ty záznamy z kamer,“ mínila Anna.

Jenže jednání jí zřejmě nevyšlo, jelikož se posléze na sociální síti pochlubila zbrusu novou Lítačkou. Tu si zřejmě zařídila proto, aby už nikdy nic podobného řešit nemusela a měla klid. Jenže na průkazku použila trochu starší fotku, na níž má ještě blond vlasy. Přitom právě ve středu se nechala přebarvit. „Rozhodla jsem se totiž poprvé nedobarvit odrosty, ale barvu odrostů přenést i na zbytek vlasů,“ připsala k fotce z kadeřnictví.

„Málem omdlela v křesle, protože jsem po osmi letech (barvím se od 12 let) v zrcadle viděla přirozenou samu sebe, jak mě pán Bůh stvořil,“ přiznala, jaký šok zažila, když se spatřila. Snad ji tedy budou lidé poznávat i s novou hřívou, jelikož jinak by mohl herečku čekat další negativní zážitek, kdyby ji revizor osočil, že na průkazce to není ona.

VIDEO:  Revizoři údajně neprávem pokutovali cizince, když se nedali, začali jim vyhrožovat.

 

Fotogalerie
47 fotografií