Do jedné z nejvyhledávanějších lyžařských oblastí Dolomit se vypravila partnerská dvojice Bára Munzarová (46) a Martin Trnavský (47), kteří se před lety seznámili a zamilovali právě při natáčení oblíbeného seriálu z lékařského prostředí.

„Nádhera, prašan, my a karavan! A nikdo nikde,“ hlásil nadšeně Martin z italské Arabby v provincii Belluno prostřednictvím sociálních sítí a pochlubil se fotkou se zmíněným karavanem. Cesta tímto dopravním prostředkem ho asi nadchla, jelikož se usmíval od ucha k uchu.

I přes teplé oblečení a kulicha naraženého skoro až do očí byl ale v obličeji pořádně rudý. Těžko říct, zda mu byla taková zima, nebo už stihlo zaúřadovat horské sluníčko.

Na horách dvojice strávila i 28. prosince, kdy Bára oslavila 46. narozeniny. Shodou okolností na stejný den připadly i půlkulatiny herečky z prvních dílů Ordinace, Daniely Šinkorové (45). A také ona je oslavovala v severní Itálii. Spolu s manželem totiž odjela na druhé líbánky do Torbole v Trentinu. Tam se sice nemusela brodit tlustou vrstvou sněhu jako její herečtí kolegové, ovšem pro změnu tam pršelo.

Náladu jí to ale nezkazilo, a tak si rozpustile zapózovala s deštníkem v ruce a připomněla si tím píseň z muzikálu Zpívání v dešti. Posléze se byla podívat i u Gardského jezera, kde pro změnu ukázala, jak je ohebná. „45. narozeniny. Do zpěvu mi není...ale do tance,“ napsala totiž ke snímku na Instagramu, kde jednu nohu zvedla do vzduchu a držela ji v pravém úhlu k tělu.

VIDEO: Daniela Šinkorová zavzpomínala, jak jí manžel učit lyžovat. Smál se jí celý Špindl!

Video
Video se připravuje ...

Daniela Šinkorová zavzpomínala, jak ji manžel učit lyžovat. Smál se jí celý Špindl! Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

 

Fotogalerie
43 fotografií