„Těch pár chvil nicnedělání na pláži, lehátko ve stínu a knížka,“ chlubila se na Instagramu Jitka. „Kokosová voda, pláž a azurový moře,“ napsala zase jindy a sdílela řadu fotek, z nichž přímo sálá pohodová atmosféra dovolené plné sluníčka. 

Není divu, že kdo zůstal v Česku a řeší teď hlavně vše kolem Vánoc, jí pěkně závidí. V komentářích tento pocit jednou větou shrnula zpěvačka Martina Pártlová (38), když Nováčkové pod fotku v sexy plavkách napsala: „Ty už mě taky ne**r!“

Sice si jako obvykle dělá legraci, ovšem očividně ji štve, že také není někde v teple. Drží ji prý nad vodou jen to, že kvůli úzkým proužkům látky bude modelka opálená jen na některých místech a bude tak připomínat zebru. 

Blondýnka, která je na Mauriciu se svým partnerem, fotbalistou dánského klubu FC Midtjylland Timem Sparvem (30), se zase na jiné fotce chlubila opálenými nožkami. Také se s přítelem byli podívat na čajových plantážích, u hinduistického chrámu a dokonce si vyšlápli i na místní památnou horu Le Morne Brabant.

VIDEO:  Moderátorka SuperStar a Česká Miss 2011 Nováčková: Rozchod s přítelem! Bylo to dost komplikované!

Video
Video se připravuje ...

Moderátorka SuperStar a Česká Miss 2011 Nováčková: Rozchod s přítelem! Bylo to dost komplikované! Markéta Reinischova, Petr Soukup

 

Fotogalerie
54 fotografií