Jitka Nováčková si našla nového přítele a už si užívají společných chvil u moře. Modelka se nejdříve zdráhala o něm cokoliv říct, ale nyní přeci jen pomalu začíná odkrývat své soukromí. Nejprve na sociální síti zveřejnila fotku, na které byly oběma vidět pouze nohy, a nyní konečně odtajnila i celou jeho postavu.

ON. To nejlepší přijde vždycky ve chvíli, kdy to nejmíň čekáš... a tak přišel. A oba jsme to věděli hned. A nejlepší je, že tenhle kýč je fakt pravda,“ připsala k obrázku zamilovaná Jitka.

Tmavovlasý čahoun (194 cm) po jejím boku je cizinec, jmenuje se Tim Sparv (30) a je to fotbalový profesionál! A kde že Jitka k pohlednému Finovi přišla? No, zdá se, že za vším bude její kamarádka Nikola Buranská (25). Patrně ji vzala s sebou do Dánska, dokud tam ještě dojížděla za českým reprezentantem Filipem Novákem (26), a tam potkala jeho fešného spoluhráče. Je řízným záložníkem nejen v Midtjyllandu, ale má na kontě i 49 startů za finský nároďák!

Teď máme první krizi. Prý jsem workoholička. Mám menší nůž na krku, tak uvidíme, jestli se ještě uvidíme. Nejvíc hádek je kvůli jazykové bariéře. Nejvíc konfliktů máme kvůli tomu, že každý myslíme něco jiného, a říkáme to stejnými slovy. To je asi největší minus,“ řekla před časem v rozhovoru pro Super.cz. Zatím to vypadá, že společná dovolená jim jen prospívá...

 

Nový přítel Jitky Nováčkové
Autor: Instagram.com

 

VIDEO: Česká Miss Jitka Nováčková radí, jak zhubnout a zůstat hubená!

 

Video
Video se připravuje ...

Česká Miss Jitka Nováčková radí, jak zhubnout a zůstat hubená! Markéta Reinischova, Petr Soukup

 

Fotogalerie
27 fotografií