Zajímavý vánoční dárek dostala pod stromeček mladá partnerská dvojice herců Anna Kadeřávková s Johanem Mádrem (23). Když se vyskytla nabídka, že by mohli odjet do Dubaje, hned toho využili a mezi svátky a koncem roku odletěli.

Sama představitelka Roziny z Ulice to bere jako ideální zakončení zlomového roku ve svém životě. „Až do letošního roku jsem byla vždycky na dovču nejdál v Chorvatsku a v Itálii. S mojí milovanou rodinou. Letos v lednu jsem se rozhodla to změnit, zvedla jsem zadek a ze dne na den odletěla na tři měsíce do LA," vysvětlovala na Instagramu s tím, že po této zkušenosti už cestovala mnohem víc a navštívila i Maltu.

„Jsem šťastná, protože ukončit tenhle šílenej rok v zahraničí je přesně to, co jsem si hrozně přála. A splnilo se mi to!" radovala se blondýnka, která se na dlouhý let do Spojených arabských emirátů na letišti posilnila alkoholem a stěžovala si, že je po něm rudá jako rak.

Červené tvářičky má ostatně i herečka z Vyprávěj či První republiky Veronika Arichteva (31), která si pár volnějších dní užívá na horách. Zatímco nedávno nechyběla na zahájení sezóny ve Špindlerově mlýně, tentokrát spolu s manželem Biserem A. Arichtevem (41) vyrazila pro změnu do Jizerských hor a místní svahy teď sjíždí na snowboardu.

Ve Špindlu ji vystřídala zase Ornella Koktová se synem Quentinem (4). Společně se koupali v bazénu, ale odvážili se vyzkoušet i místní bobovou dráhu. Společnost jim na horách dělal i nejnovější přírůstek rodiny, roztomilé štěňátko zlatého retrívra jménem Shadow.

VIDEO:  Proč měla v druhé řadě První republiky menší roli?

Video
Video se připravuje ...

Veronika Arichteva: Proč má v druhé řadě První republiky menší roli? Je to její konec? Markéta Reinischová, Jan Jedlička

 

Fotogalerie
50 fotografií