Pod svým dívčím příjmením Nová se proslavila rolí Sylvy Petrové v Ordinaci v růžové zahradě. Ovšem poté, co její postava z nováckého seriálu zmizela, další nabídky se zrovna nehrnuly. Veronika navíc spíše rozhazovala, než by šetřila, a tak se leckdy stalo, že se ocitla ve finanční tísni. To už ale dávno hodila za hlavu. Po svatbě s režisérem Biserem Arichtevem (41) je totiž všechno jinak.

Nedostatek rolí už řešit nemusí, jelikož ji manžel obsadil nejen do menší role ve Vyprávěj, ale hlavně do První republiky, kde hraje jednu z hlavních postav – Magdalenu Valentovou. Nebojí se zřejmě ani toho, že by neměla kde bydlet. Jak totiž vyplývá z katastru nemovitostí, přede dvěma měsíci herečce daroval tatínek, filmový produkční Pavel Nový, tři nemovitosti. Ovšem v darovací smlouvě si vymohl, že je bude moci až do své smrti využívat.

Díky datu se tak Arichteva stala majitelkou krásné chalupy v Jizerských horách v hodnotě 2,5 milionu korun. Nemovitost ale nehodlá prodat, naopak se sem chystá letos na Vánoce společně se svým chotěm. „Určitě pojedeme s manželem na hory. Máme rodinnou chalupu, která je veliká, takže se nás tam sejde spousta, i s dětmi. Tedy ty my zatím nemáme, ale věřím, že to brzy přijde,“ promluvila nedávno o svých plánech.

Dále jí říká pane byt na luxusní adrese na Praze 1, kde ovšem bydlí právě její otec. „Záleží na velikosti bytu, ale nemovitosti o velikosti 3 + kk a 80 m² se v této lokalitě pohybují kolem 10 milionů korun a výš,“ uvedl pro Aha! renomovaný pražský makléř. Do třetice všeho dobrého pak brunetka vlastní byt na Žižkově. Jeho cena na základě lokality a velikosti 2+kk a rozloze 60 m² se pohybuje obvykle kolem 4,5 milionů korun.

Právě zde herečka se svým mužem žije. Již zanedlouho se ovšem dvojice hodlá odstěhovat do domku ve Slivenci. „Povedlo se nám sehnat dvoupatrový byt se zahrádkou, ze kterého jsme byli nadšeni,“ chlubila se hvězda První republiky. „Ovšem měli jsme určité požadavky na rekonstrukci, tu posunout příčku, abychom měli v přízemí jednu velkou obývací místnost s kuchyní i jídelnou, jinde zase vyměnit podlahy,“ dodala s tím, že by ráda byla v novém už před svátky, ale pravděpodobně k tomu dojde až po Novém roce.

VIDEO: Už pomýšlí na děti? Co jí dalo do pohybu biologické hodiny?

Video
Video se připravuje ...

Veronika Arichteva: Porod kamarádky Štíbrové jí dal do pohybu biologické hodiny! Markéta Reinischová, Jan Jedlička

Fotogalerie
57 fotografií