Dvojice si spolu vyrazila na zahájení výstavy Voayer: Poslední výstava v pražském Tančícím domě. Lilia Khousnoutdinova (29) za kulturou vyrazila i přesto, že je už v osmém měsíci těhotenství. Ve volných černých šatech bylo ostatně její bříško poměrně nenápadné.

Zatímco žena se spokojeně usmívala, miliardář působil po jejím boku trochu vyjukaně. Možná nečekal, že je na akci nachytají fotografové. Naposledy se přitom na veřejnosti objevil pro změnu s Tunisankou Mariem (34) a zářil vedle ní jako sluníčko. Lásku jí dokazoval tak vehementně, že nedopatřením ukázal, co má jeho manželka pod sukní.

Druhou partnerku Liliu, s níž ho kromě potomka na cestě pojí také rituální obřad v Bhútánu, přitom naposledy vyvedl v listopadu na předávání cen Czech Blog Awards 2017, kde se dobře bavili. Pak to ale vypadalo, že se jejich cesty rozešly. Karel měl totiž zřejmě těhotné krásce slíbit, že své oficiální manželství ukončí, pak ale slib nedodržel.

„Mnohoženství mi zrovna nevadí, ale lidské vztahy jsou o důvěře, dodržování slov a dohod," nechala se slyšet zklamaná Khousnoutdinova a měla obavy, zda jí Janeček vůbec pomůže s výchovou jejich potomka. Zdá se, že teď ale znovu našli společnou řeč.

VIDEO: Ještě v březnu Janeček tokal s manželkou!

Video
Video se připravuje ...

Karel Janeček po návratu k manželce: Demonstroval svoji lásku! David Turek, Lukáš Červený

 

Fotogalerie
32 fotografií