„Nemuset nic dělat a potom vědět, že nikam nespěcháme a můžeme si udělat snídani a mít pohodu. Takový den jsme už dlouho nezažili. Zase se nám to nějak vymklo z rukou,“ postěžovala si pro Nový Čas Adela a její muž na to reagoval, že by si to mohli brzy zopakovat. Jenže blondýnka ho setřela, že na romantiku nemá čas. „Ale kdy? Zase je to také nějaké celé nahuštěné,“ krčila rameny.

Přitom ještě nedávno to vypadalo, že její soukromý život dostane konečně přednost. Banášová totiž odpískala moderování pořadu Milujem Slovensko a údajně za tím měla být právě touha trávit s manželem více času, věnovat se koníčkům a cestovat.

Dvojice, která také nedávno přiznala, že má problém s početím miminka, se ostatně na začátku roku vypravila na lyžovačku a posléze pro změnu za teplem na Mauricius. Tam si sice odpočinuli, od té doby je ale populární moderátorka zase v jednom kole. S Danielem Danglem (43) známým z Partičky uvádí na Markíze pořad Dvaja na jedného, je tváří Chart Show a na další stanici má vlastní pořad Trochu inak. Kromě toho také objíždí různá města v rámci turné Ona a on s Richardem Müllerem (56).

Svůj nabitý program se ale snaží v rámci možnosti skloubit s partnerem, který moderuje zprávy. „Máme sdílené diáře. Když má například Viktor plány zpráv a je tam týden volna, tak to využiju tak, že si tam nenasekám něco, aby on seděl doma a já abych se někde honila. Ladíme to,“ dodala pro Nový čas Adela s tím, že se s manželem snaží, aby jim to zase klapalo.

VIDEO: Adela Banášová prozradila, jak se cítila, když ji Viktor požádal o ruku… 

Video
Video se připravuje ...

Banášová: Žádost o ruku mě zaskočila! A vlastně proč ne… David Turek

 

Fotogalerie
51 fotografií