Manželům to klape nejenom v osobním životě, ale i pracovním. Propojili své světy a v dubnu se v divadle, kterému vládne Romana, začne hrát muzikál z pera Karla Janáka Freddie. Bude to příběh o frontmanovi kapely Queen Freddiem Mercurym. Do hlavní role obsadili Michaela Kulicha, který je už deset let leadrem skupiny Queenie.

Úplně první nápad vznikl tak, že nás Ruda Hrušínský seznámil s Michaelem a ukázal nám, jak Queenie hrajou. Tak jsme si řekli, že by bylo super toho nějak využít, protože Michael je zároveň i herec a hrál v několika muzikálech v Kalichu,“ vysvětloval režisér Janák.

„Chtěli jsme udělat muzikál, kde budeme mít co nejvěrohodnějšího Freddieho a stejně tak hudbu, kterou Queen hráli, a to obojí Michael splňoval. Tak jsme začali vymýšlet, jaký by mohl mít ten muzikál příběh a přišli jsme na to, že písničky od Queenů odráží jejich reálný život, všechno to, co řešili za problémy, se do těch písniček promítlo," dodal režisér. "Samozřejmě neděláme dokument, není to životopis, ale příběh inspirovaný skutečným životem Freddieho Mercuryho,“ dodala pro upřesnění ředitelka Divadla Radka Brzobohatého Romana Goščíková.
Karel Janák se oženil podruhé, první manželství rozbila herečka Veronika Kubařová, s níž žil osm let. Po rozchodu se Veronika rovněž vdala.
VIDEO: Rafťačka Kubařová: Rozchod s Janákem a nový milenec!
Video
Video se připravuje ...

Rafťačka Kubařová: Rozchod s Janákem a nový milenec! Jan Jedlička, Markéta Reinischová

Fotogalerie
16 fotografií