Představení režiséra Jiřího Adamce (69), v němž se v hlavních rolích představí Dan Hůlka (49), Kateřina Brožová (49) či Jana Adamcová(45), se původně mělo začít hrát již na konci ledna. Ovšem nakonec se premiéra posunula až na březen!

„Dle rozhodnutí producenta Musical Production s.r.o. se z provozních důvodů ruší a nahrazuje představení muzikálu Robinson – námořník z Yorku ve dnech 29. 1. v 11:00 a 18:00 hodin, 30. 1. v 11:00 a 18:00 hodin a 31. 1. 2018 v 19:00 hodin muzikálem Romeo a Julie,“ uvedlo divadlo Hybernia na svých webových stránkách, z nichž původní termíny zmizely a místo nich byla premiéra Robinsona stanovena na 26. 3. 2018.

Divadlo také informovalo, že vstupenky zůstávají dál platné, případně je lze vyměnit za náhradní termín. Některé diváky ovšem změna vykolejila natolik, že se rozhodli lístky vrátit.

Jenže narazili na nečekanou překážku. „Poté, co Hybernia ze svého programu smazala lednové termíny Robinsona, mi zrušení představení potvrdila i pracovnice obchodního oddělení. Prý z technických důvodů. Předprodeji v Ticketportalu však zatím informace předána nebyla, takže lístky prodávají dál,“ stěžovala si ve čtvrtek na sociální síti zklamaná divačka. Když odmítla výměnu za jiný termín, dostala pokyny, aby vstupenky vrátila. „Což nejde, když Ticketportal o ničem neví a tvrdí mi, že nic zrušené není… Trošku Kocourkov,“ zlobila se žena.

VIDEO: Jana Adamcová, která si má v muzikálu zahrát jednu z hlavních rolí, prozradila: Odmítám doma dělat manželovi striptýz!

Video
Video se připravuje ...

Jana Adamcová: Odmítám doma dělat manželovi striptýz! David Turek, Aleš Brunclík

Na její příspěvek zareagovala řada dalších lidí, kteří mnohdy o změně vůbec netušili. „Cožee?! A já mám lístky na dva lednové termíny! Jdu pátrat, co se děje,“ napsala jiná překvapená divačka. „A já si kvůli tomu zařizovala v práci volno… Viděl někdo ten muzikál Romeo a Julie? Zda stojí na to jít a na Robinsona si počkat na jiný termín?“ vyptávala se další.

Problém se ale nakonec podařilo vyřešit. Krátce po vlně stížností Ticketportal přece jen informace aktualizoval a prodej lednových termínů zrušil. Konkurenční vstupenkový portál TicketArt naopak změnu ohlásil již ve středu a dokonce nabídl zvýhodněné podmínky. „Všichni diváci, kteří se představení zúčastní, dostanou zdarma vstupenky na jimi vybraný termín na Robinsona v ceně 390, nebo 200,“ uvedl a nabídl i možnost úplného vrácení vstupenek.

 

Fotogalerie
18 fotografií