Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Karel Gott exkluzivně promluvil: Kdo mu zablokoval telefon?

/
  • Karel Gott
    19. prosince 2017 ● 12:16

    Mnoho přátel a i někteří rodinní příslušníci Karla Gotta (78) si v posledních měsících soukromě i přes média stěžovali, že se Mistrovi nemohou dovolat. Pojali proto podezření, že jeho telefon někdo blokuje! Jak je to podle zpěváka doopravdy? Sám Gott se v telefonátu pro Blesk vyjádřil k řadě ožehavých témat, která rezonovala jeho okolím.

  • 1.

    O údajně blokovaných číslech


    „Svou ženu a rodinu miluju,“ řekl Karel. Na snímku s Ivanou z Německa, kde letos převzal prestižní mediální cenu Zlatá slepice.
    Autor: Profi media.cz, archiv Blesku

    „Moje žena mi v telefonu žádná čísla nikdy neblokovala! Je před veřejností ta podezřelá, že to dělala, ale ona sama se mi v době, kdy jsem měl nový telefon, nemohla dovolat. Něco se v mém telefonu stalo, možná nějakou mojí nepozorností…“

  • 2.

    O styku s přáteli

    Karel Štědrý a Karel Gott
    Autor: Martin Hykl

    „Informace o tom, že mě Ivana odřízla od přátel, není pravda! Jak může někdo vědět, že mi měla něco zakázat? To není pravda!“

  • 3.

    O práci

    Mejdan rádia Impuls
    Autor: herminapress.cz

    „Právě mám před vystoupením na Českém mejdanu (hovor proběhl před sobotní akcí – pozn. red.). Pročítám si po večerech texty písní a velmi se na tuto akci těším.“

  • 4.

    O Vánocích

    Vánoce u Gottů. Karel, manželka Ivana a dcerky Charlottka a Nellinka.
    Autor: Foto: archiv K. Gotta

    „Přál bych si s rodinou prožít poklidné svátky. Advent byl pro nás všechny velmi náročný.“

  • 5.

    O životě

    Karel Gott si s Helenou Vondráčkovou na koncertě zatančil.
    Autor: Herminapress.cz

    „Chci žít! Žít v klidu v obklopení své rodiny a přátel.“

    Fotogalerie
    17 fotografií

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 77

sugarbitter: Ale pročpak není více nad věcí jako je kupříkladu Ondřej Gr. Brzobohatý v příběhu jeho matky a Koptíka? Říká se, že potrefená nejvíc kváká. On je submisivní, vždycky byl...... a proto vzniáká příběh jakési Xantipy Gottové, i když s e možná i trochu přehání.

(20. 12. 2017 19:33)

aliali: reposlava: Tak do třetice ty lidská zrůdo! Panu Gottovi a jeho rodině přeji krásné Vánoce a hodně zdraví v roce 2018.

(20. 12. 2017 18:54)

aliali: reposlava: Tak do třetice ty lidská zrůdo! Panu Gottovi a jeho rodině přeji krásné Vánoce a hodně zdraví v roce 2018. A ty můžeš vzteky a ZÁVISTÍ prasknout! Až se ozveš znova se...u na tebe!

(20. 12. 2017 18:52)

1_2_3: Už se na to Blanko vy.ser, jsi trapka. Je vidět, že jsi primitivka. Nebyl k dovolání půl roku a když tak brala telefon Ivana, tak co se snažíš lidem nakecat, lhářko odporná. Udělaly jste z něho kašpara a děláte z něho už pomalu a jistě loutku. Styd se!!!! Obraly jste ho o všechno.

(20. 12. 2017 15:52)

stromek: 1 000 x

(20. 12. 2017 11:01)
Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy