Firmu Karel Gott Agency s.r.o. založil zpěvák s tím, že jednatelem byl nejen on, ale i jeho manželka Ivanka Gottová. Teď se ale vše změnilo. Po zdravotních problémech, kterými si zpěvák prošel, se rozhodl, že z firmy definitivně odejde, a tak navštívil právníky.

Soud jeho přání vyhověl a 18. ledna letošního roku jeho jméno z firmy vymazal a jediným společníkem ve firmě se tak stala Ivanka, která za to zaplatila symbolickou 1 Kč. Ta nyní rozhoduje o pracovních nabídkách svého muže.

„Od momentu, kdy jsem začal dráhu profesionálního zpěváka, jsem snil o tom mít vlastní agenturu, ve které si budu sám určovat, co budu dělat, jak a kdy. Ale protože to v prvních třiceti letech mé kariéry nebylo možné, došlo k tomu konečně teď. Náplní naší nové společnosti bude řídit a koordinovat mé pracovní aktivity do dalších dlouhých let, kdy budu zpívat,“ říkával podle Aha! Gott.

Video
Video se připravuje ...

Karel Gott: Takhle řádil na plese Českého rozhlasu! Co řekl divákům? Karel Kopáč

„Jako zpěvák mám daleko blíže k hudbě než k obchodování a s tím souvisejícímu papírování. Dál se budu věnovat aktivitám, které mě baví, a proto jsem chod agentury přenechal své ženě, které plně důvěřuji,“ zní jeho oficiální stanovisko k přepisu společnosti Karel Gott Agency na manželku Ivanu. Společnost řídí a koordinuje veškeré zpěvákovy pracovní aktivity.

Fotogalerie
29 fotografií