K tragédii došlo v pondělí večer na Příbramsku. Příčinu nehody ale zatím policie neoznámila. „Šestačtyřicetiletý muž jel v terénním autě Range Rover směrem na Strakonice. V mírné pravotočivé zatáčce vjel do protisměru, kde se čelně střetl s protijedoucím volkswagenem,“ popsala Blesku tisková mluvčí příbramské policie Monika Schindlová.

V protijedoucím voze zemřel řidič (†68), pro těžce zraněnou spolujezdkyni (44) musel letět vrtulník. „U řidiče terénního vozu, se kterým se auto několikrát otočilo kolem osy a skončilo v příkopu, byla provedena dechová zkouška s negativním výsledkem. Utrpěl jen lehká zranění,“ dodala Schindlová. 

Ano, v pondělí večer jsem bohužel byl účastníkem tragické autonehody. Sám jsem utrpěl zranění. Je to strašná tragédie, ze které jsem stále v šoku. Pevně věřím v zotavení zraněného a myslím na rodinu tragicky zesnulého,“ potvrdil Expres.cz ještě stále šokovaný Patrik Paulis.

Jeho přítelkyně Gábina Dvořáková je z toho též v šoku. „Dozvěděla jsem se o tom. Velice mě to mrzí, především kvůli ztracenému lidskému životu. Přeji zraněné, ať se zotaví a Patrikovi hodně sil,“ řekla serveru Gábina Dvořáková.

VIDEO: Záběry s místa tragédie. Řidič bílé dodávky střet s vozem Paulise nepřežil.

Video
Video se připravuje ...

Smrtelná nehoda milence Gabriely Dvořákové Patrika Paulise aktu.cz

Tragickou nehodu okomentoval i modelčin manžel Václav Noid Bárta. "Je to strašná tragédie. Moc se modlím, aby přežila aspoň ta paní. Pokud bude mít vůli žít. Není to o milenci mé ženy, co mi rozvrátil manželství. To je o strašné události. Vím, že mu Gábina bude stát po boku, pevně ho podporovat. Pana Paulise čekají těžké časy. Určitě v tom nebyl úmysl, alkohol, drogy či něco jiného. Tomu nevěřím.

Čeká je s Gabinou těžké období, ale hlavně musí OBA pomoci těm, kteří přišli o své blízké. Myslím, že i Terezka pochopí, že maminka musí být více s Patrikem. Cítím, že to není zlý člověk. Každý z nás může zažít vteřinu, která mu změní život. A já mu rozvrat mé rodiny dávno odpustil, stejně jako Gábině, " řekl Blesk.cz Noid.

Autonehodu Paulis nijak nepopřel. Navíc odpovídá jak jeho věk, tak hlavně SPZ auta, v němž jsme ho s Dvořákovou několikrát vyfotili. Na námi zaslané otázky nereagoval ani on, ani Gábina.

VIDEO: Rozchod s manželkou zprvu nesl Noid velmi těžce a viditelně pohubl. 

Video
Video se připravuje ...

Opuštěný Noid šokuje vzhledem: Zhubl 8 kilo? Stres z rozvodu? David Turek

Fotogalerie
19 fotografií