Úspěšná sportovkyně, která na tenisových kurtech během hry nejde pro ostřejší slovíčko daleko, a pohledný muzikant se ve svých odlišných profesích neustále podporují. David přítelkyni s nadšením fandí na turnajích a Bára je ve volném čase ochotná proměnit se v modelku.

Nejlepší pár

„Pro mě osobně to bylo naprosto skvělé focení. David s Bárou jsou podle mě vůbec ten nejlepší pár v této zemi a jejich láska je tak opravdová, že by jim mohl leckdo fakt závidět,“ svěřil Blesku fotograf Dereck Hard, který s dvojicí nafotil sérii snímků na téma láska a současné mezilidské vztahy. Nazval ji jednoduše Telefon a celá série má ukázat, že příliš mnoho času s mobilem v ruce může vztahu škodit. „Oba jsou maximální profesionálové, nejen ve svých profesích. Focení s nimi byla hračka,“ pochvaloval si fotograf, který vešel ve známost jako údajný milenec Agáty Prachařové (32).

Nejrychlejší focení

Jediným problémem bylo najít společný termín focení, protože jsou oba totálně vytíženi. „Bylo to nejlepší a nejrychlejší focení tohohle roku. Dereck Hard je úžasňák,“ řekl Blesku Kraus.

VIDEO: David Kraus přiznal, kdo mu nesmí do postele!

Video
Video se připravuje ...

David Kraus přiznal, kdo mu nesmí do postele! Kristýna Léblová, Lukáš Červený

Fotogalerie
6 fotografií