Ve Výměně se Jana (35) představila spolu s partnerem Romanem (24) a dcerami Laurou (6) a Viktorkou (3). Svérázná rodina žila v německém Zittau s 11 hady. Jak navíc žena v pořadu předvedla, nešla nikdy pro ostré slovo daleko a svému příteli klidně vlepila facku. Dokonce se chtěla vrhnout i na Sabinu (22) z druhého páru a nazvala ji „ku*vou“.

VIDEO: Nejdrsnější Výměna manželek! Rvačka během osmi očí!

Video
Video se připravuje ...

Nejdrsnější Výměna manželek! Rvačka během osmi očí! TV Nova

Posléze se přiznala, že za její výbuch vzteku mohly drogy, se kterými už skoncovala. Za minulostí teď prý udělala tlustou čáru. Přestěhovala se z Německa zpátky do Čech, rozešla se s Romanem a teď se dokonce rozhodla přihlásit se do soutěže krásy.

Nová Česká miss z ní ale nebude. Jana totiž na internetu sbírá hlasy do Miss Metalshop a už jich nasbírala více než 300. Přesto to zatím na korunku nestačí, a tak drsňačka na svém Facebooku škemrá o podporu: „Kdo bude tak milej a podpoří mě prosím? Takže lidičky, moc vás potřebuju!“

VIDEO: Smutný konec nejdrsnější Výměny: Uplakaný Roman se loučí s dětmi a odchází

Video
Video se připravuje ...

Smutný konec nejdrsnější Výměny: Uplakaný Roman se loučí s dětmi a odchází TV Nova

Na sociální síti zveřejnila i odkaz na svůj soutěží profil, kde má mimo jiné uvedené své záliby. „Výlety s dcerami, tetování, auta a motorky,“ vypsala Jana a samozřejmě nesměla vynechat svou největší lásku. „Miluju hady,“ doplnila.

Možná že kdyby připojila i svou slavnou hlášku z Výměny manželek, hlasy by se jí jen hrnuly. Věta „Mačkáš mi hada, debile“ se již stala legendární a někteří nadšenci si ji dokonce chtějí nechat natisknout na tričko. Ostatně i Janě se ten nápad zalíbil. „To bude paráda. Chce někdo taky?“ napsala k fotce trička na Facebooku.

VIDEO: Napadená Sabina ze šokující Výměny: Na hadí ženu si došlápla sociálka! Dcera našla jehly...

Video
Video se připravuje ...

Napadená Sabina ze šokující Výměny: Na hadí ženu si došlápla sociálka! Dcera našla jehly... Tereza Kühnelová

VIDEO: Hadí Jana z drsné Výměny: Mlátil mě, až tekla krev! Děti to potvrzují!

Video
Video se připravuje ...

Hadí Jana z drsné Výměny: Mlátil mě, až tekla krev! Děti to potvrzují! TV Nova

VŠE O VÝMĚNĚ MANŽELEK ČTĚTE ZDE>>

Fotogalerie
38 fotografií