Sotva přiletěla odpočatá s manželem Štefanem Margitou (60) z letního bytu ve španělské Malaze, už zase řeší starosti. Neodbytný bývalý spolupracovník na ni udělal podraz, když oznámil médiím, že má od Hany Zagorové dostat 780 000 korun. Zpěvaččina právnička Lenka Radoňová na to má ale jiný názor.

„Vylučuji, že by zasedal soud, byly bychom obě obeslány,“ řekla Blesku. „A pokud se soud nekonal, nevím, odkud bere pan Mirošovský ta pro nás nová fakta,“ dodala Radoňová. Sama Hanka se nechce vyjadřovat. „Pro mě je to uzavřený případ,“ řekla Blesku.

Podle právničky je navíc vše přesně naopak. Dlužit má podle ní Mirošovský Zagorové. „Dodnes čekáme na dlužný honorář z uskutečněného koncertu v Kladně. S úroky je to za ty roky nyní okolo 200 000 korun. Pan Mirošovský dodnes nezaplatil, a pokud vím, tak ani náklady soudního řízení,“ tvrdí Radoňová.

Sám Mirošovský na přímé dotazy odpovídá jen v podivných hádankách. Agentura Evžena Mirošovského působila také v pražském Klementinu. I zde byla spolupráce kvůli nespolehlivosti ukončena.

Jak se spor vyvíjel

  • 2010 – Hana Zagorová ukončila s Evženem Mirošovským spolupráci kvůli psychické labilitě a nadměrnému pití.
  • 2012 – Mirošovský podal trestní oznámení na Zagorovou a Luboše Kříže z ČT za údajný podvod s koncertem Lucerna 2010. Oznámení bylo odloženo.
  • 2013 – Opět podal na zpěvačku trestní oznámení, v němž tvrdí, že mu ukradla dvoje šaty zapůjčené na vystoupení. Policie oznámení posléze odložila.
  • 2015 – Bývalý road manažer vyhrožoval Zagorové v SMS: „Buď zaplatí, nebo zemře.“ Redaktorka Blesku, které zpráva přišla, podala na Mirošovského trestní oznámení.
  • 2017 – Mirošovský rozeslal maily s oznámením, že Zagorová musí zaplatit 780 000 korun.

Tvoje tvář má známý hlas: Hana Zagorová osobně učila Aleše Hámu, jak být správnou Zagorkou!

Video
Video se připravuje ...

TVOJE TVÁŘ: Hana Zagorová osobně učila Aleše Hámu! TV Nova

Jak to dělají, že jsou tak šťastní? Vztah Margity a Zagorové prý drží kvůli nevěře!

Video
Video se připravuje ...

Tajemství vztahu Zagorové a Margity: Jsou spolu díky nevěře! redakce Blesk.cz

Fotogalerie
49 fotografií