Verunku si nadělila k 36. narozeninám. Někomu by se mohlo zdát, že je to na prvního potomka pozdě, Jana to tak ale měla naplánováno. „Já to vždycky viděla takto – na škole zábava, pak pracovní kariéra a následně rodina. Dítě jsem plánovala rozhodně až po třicítce a nakonec mi to vyšlo,“ vysvětluje Miss ČR 2004 v rozhovoru pro páteční Blesk tv MAGAZÍN.

Ačkoliv se v mateřství našla a dcerce se věnuje na maximum, rozšiřovat rodinu s partnerem Davidem Trundou (40) zatím nehodlá. „Jestli budu mít víc dětí, na to teď upřímně neumím odpovědět. Chci si užít Verunku a pak se uvidí. Záleží to na spoustě faktorů,“ říká Doleželová, která se hodlá vrátit do pracovního procesu až za tři roky.

„Ale neznamená to, že bych nepracovala vůbec, mám spoustu aktivit, které můžu řešit z domu. Malá zatím hodně času prospí. Zatímco ona potřebuje zhruba patnáct hodin, mně stačí šest. To je ještě spousta prostoru na řešení pracovní korespondence,“ dodává novopečená maminka.

Chůva není nutná. Rodiče mají s přítelem oba na Moravě, takže babičky s hlídáním moc nepomůžou. „Zatím se nám daří péči o Verunku pokrýt ve dvou. A doufám, že to tak bude i v budoucnu. Když mám něco neodkladného, David mě bez problémů zaskočí. Chůva snad nebude nutná,“ uzavírá.

Video
Video se připravuje ...

Jana Doleželová je v 7. měsíci! Ale kde má břicho? Markéta Reinischová, Petr Soukup

Fotogalerie
72 fotografií