Kráska Helena Houdová, která v roce 1999 vyhrála titul České Miss, se v posledních letech dost změnila. Odešla od manžela miliardáře, sbalila své tři děti a odjela s nimi poznávat svět a ztotožňovat se s přírodou a zemí. Po svém sebepoznání přišla také na to, že úplně jinak vnímá i intimní okamžiky svého vlastního těla.

Dříve jsem neskutečně bojovala s tím, že jsem žena. To, že každý měsíc krvácím, bylo pro mě až jakýmsi prokletím. Až když jsem začala sama sebe akceptovat, pochopila jsem, že mám obrovský dar: nechat každý měsíc odejít fyzické i emoční toxiny, nesplněné touhy a přání, viny, strachy, vztek. A nejsou jen moje, ale i mých dětí, rodiny, komunity, Země,“ napsala si na sociální síť modelka.

Video
Video se připravuje ...

Houdová o svém životě: Já i děti jsme vegani, stará se o mě Bůh a škodlivé kampaně nefotím! Blesk TV

„Někdo tomu říká ‚hormonální‘ nebo ‚nevyrovnaná‘ či ‚příznaky PMS‘. Já tomu říkám posvátná práce – čištění starého a už nám více nesloužícího. Je na čase být na to pyšná. Je na čase stát ve svém božském ženství, ve své síle,“ pobídla ostatní ženy k tomu, aby se měly rády se vším všudy. I se svými dny.

Video
Video se připravuje ...

Helena Houdová po rozvodu: Skončila jsem na kapačkách a málem umřela! Blesk TV

Fotogalerie
37 fotografií