Legendární větu pronesl expremiér Jiří Paroubek (64) při vysvětlování svých financí po rozvodu se Zuzanou (59). Hodila by se ale i teď, kdy míří k rozvodu s Petrou (43).

Čtyřhvězdičkový hotel La Pinède Plage v městečku La Croix-Valmer, které je vzdáleno jen 12 kilometrů od Saint Tropez, je o prázdninách k mání za ceny od 19 do 24 tisíc korun za noc. Za běžný oběd či večeři s lahvinkou vína ve dvou tu pak podle jídelního lístku utratíte zhruba 200 eur, tedy něco přes pět tisíc. Za deset dní dovolené tedy klidně i nějakých čtvrt milionu…

A právě sem jel relaxovat někdejší šéf ČSSD Jiří Paroubek. Jak zjistili reportéři Nedělního Blesku, užívá si to tu plnými doušky. Od brzkého rána běhá, cvičí, plave v moři… a ke stolu pak usedá s pohlednou brunetkou.

Paroubek bude načerpané síly jistě potřebovat. Blíží se totiž rozvodová bitva s jeho ženou Petrou, která od něj v únoru utekla. „V tuto chvíli dohody mezi manželi, ani prostřednictvím soudem nařízeného způsobu pokojného vyřešení sporu, bohužel nebylo dosaženo. Rozvod a veškeré s tím související otázky bude řešit soud,“ sdělil Nedělnímu Blesku advokát Paroubkové Andrej Lokajíček.

Expremiér bude bojovat o střídavou péči o dceru Margaritu (7), ale i o případné alimenty. Petra prý po něm žádá 140 tisíc korun, což mu připadá jako vtip. „Petřiny požadavky trojnásobně překračují můj měsíční příjem,“ řekl už dřív. I když předtím se v rozhovoru pro Blesk chlubil, že vydělává na burze s milionovými zisky.

Společná snídaně: Jirko, opět sám?

„Jste přistiženi? Tak zatloukejte, zatloukejte, zatloukejte!“ Tak radil mužům populární sexuolog Miroslav Plzák (†85). A zdá se, že v expremiérovi Jiřím Paroubkovi našel učenlivého žáka. „Jsem tu sám. Proč vozit dříví do lesa, že?“ odpověděl Blesku, který získal fotografie, jak se v Saint Tropez ruku v ruce prochází se sympatickou brunetkou. Tak jestli vám připadá, že na snídani v hotelu La Pinède Plage s Paroubkem opět snídá brunetka, šálí vás asi zrak. Pan Jiří je tu přece sám…

Jiří Paroubek nedávno způsobil poprask, když utekl ze živého vysílání.

Video
Video se připravuje ...

Paroubek utekl z živého přenosu: Kvůli otázkám na jeho (ne)návrat do ČSSD Český rozhlas Plus/pořad Interview Plus

Fotogalerie
20 fotografií