Ve čtvrtek se před domem expremiéra Jiřího Paroubka odehrála velmi zajímavá scéna. „Když po půl desáté dopoledne zastavilo před domem Paroubkových taxi, vystoupila z něj se dvěma kufry a taškou přes rameno mladší tmavovláska. Zazvonila na Paroubka, který vzápětí vyběhl v kraťasech a tričku. Věci přeházeli do jeho volva. Pak oba nasedli a v deset odjeli,“ řekl Blesku svědek.

Podle informací Blesku se pár vydal přes Německo do Francie, pravděpodobně na dovolenou. Kdo byla ona tmavovláska, nám ale Jiří Paroubek odmítl říct. Já vám nic neřeknu,“ odsekl do telefonu a rychle zavěsil.

ZNÁTE TMAVOVLÁSKU, SE KTEROU ODJEL JIŘÍ PAROUBEK? NAPIŠTE NÁM NA TIP@BLESK.CZ NEBO NA TEL. 724 249 000.

Co se stalo u Paroubků?

Vztah Petry a Jiřího Paroubkových je v těžké krizi od letošního února. Tehdy Petra beze slova odešla. Svému manželovi nechala pouze vzkaz, že „nemohla jinak“. Žila prý ve strachu, a dokonce zmínila i jakási Paroubkova tajemství.

S médii od té doby nekomunikuje a skrývá se v pronajatém bytě. Jediným pojítkem znesvářených manželů je dcera Margarita (7). Předávají si ji za přítomnosti bodyguardů a Petra po Paroubkovi požaduje výživné 150 tisíc korun.

VŠE O RODINNÉ KRIZI JIŘÍHO PAROUBKA A JEHO MANŽELKY PETRY PAROUBKOVÉ NAJDETE ZDE!

Fotogalerie
28 fotografií