Jana Nagyová se v zahraničí pustila do podnikání. Dostala nápad péct na Slovensku perníčky a pak je prodávat v Německu. Jenže to nebylo tak snadné, jak si myslela. „Jejich výroba byla nákladná a pro lidi byly potom moc drahé,“ přiznala se pro Aha! herečka. Bohužel ani s jejím herectvím to nevypadá vůbec dobře. „Nabídky žádné nemám, tak mám smůlu,“ posteskla si. 

Nagyová to ale nemá nejrůžovější ani v rodině, postupem času se jí totiž rozpadla. „Dcera žije s vnučkou ve Vídni, syn je sice v Německu, ale daleko od Düsseldorfu, kde s manželem a mladší dcerou žijeme. No a synova dcera, moje druhá vnučka, žije na Novém Zélandě. Ani nevím, kolik let jsem ji už neviděla,“ svěřila se Arabela.

Momentálně se však upnula hlavně na syna. „Moc ráda bych, aby se syn oženil. Jeho současná přítelkyně je Němka a moc se mi líbí. Dokonce jsem ji nedávno provedla Prahou a ukázala krásy Česka,“ řekla.

Nagyová se ale ve volném čase také dokáže zabavit. „Hrajeme s manželem už dlouho golf a teď se na něj chystáme do Českého Krumlova,“ dodala.

VIDEO: Jana Nagyová to na cimbálu pořádně rozjela.

Video
Video se připravuje ...

Jana Nagyová známá rolí Arabely na cimbálu Slávka Červená

Fotogalerie
14 fotografií