Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Lakomí boháči: Exmanžel Čejkové dluží 39 milionů! Kdo další neplatí?

/
  • Exmanžel Čejkové dluží na alimentech 39 milionů. Kdo další neplatí?
    24. ledna 2017 ● 05:50

    Více než 13 miliard dluží v Česku rodiče na výživném. Problémy s vymáháním peněz pro své děti ale nemají jen nemajetní. Naopak, ukazuje se, že čím bohatší tatínek je, tím méně rád sahá do kapsy. Třeba jako v případě exmanžela Mirky Čejkové (54). Kteří další boháči neplatí na děti a jaké jsou jejich výmluvy?

  • 1.

    Neplatí 12 let

    Alex Čejka (46), bývalý manžel moderátorky Mirky Čejkové, jako profesionální golfista v loňském roce vydělal 39 milionů. Stejnou částku ovšem dluží za 12 let vyhýbání se placení alimentů na své dva syny.

    2006 - Mirka na poslední dostupné fotce s oběma Čejkovými syny
    Autor: profimedia.cz

    Alex Čejka
    Autor: Profimedia.cz

  • 2.

    Tvrdil, že je neplodný

    Egyptský multimiliardář Mohamad Shafik Gabr (63) odmítá platit české modelce Jitce Klementové (39), s níž má syna. U soudu se bránil tím, že je údajně neplodný. Dokonce se neznal ani k obsáhlému výčtu svého majetku, který se odhaduje na téměř 50 miliard korun.

    Multimiliardář na svého syna zaplatí 1 200 000 Kč!
    Autor: archiv blesku, archiv jitky klementové

  • 3.

    Zdálo se mu to moc

    Bývalý fotbalový obránce Tomáš Řepka (43) neplatil alimenty na své děti z prvního manželství s Renatou. Částka na dceru Veroniku a syna Tomasse 100 000 korun se mu zdála moc vysoká. Neplatil, dluh narostl na milion korun a nakonec čelil Řepka dvěma exekucím.

    O Tommase, ze kterého rostě nadějný fotbalista, se jeho otec nezajímá.
    Autor: Blesk – Martin Sekanina, archiv Blesku

  • 4.

    Dluží statisíce

    Zpěvačka Klára Kolomazníková (37) neměla při výběru otce své dcerky Valinky šťastnou ruku. Václav se opravdu neosvědčil. Nadělal spoustu dluhů a zmizel. Alimenty na dceru ignoruje. Dluží už statisíce a o Valinku se vůbec nezajímá. Zpěvačka chystá nové CD a věří, že je obě uživí sama.

    Zpěvačka Klára Kolomazníková s dcerou Valinkou
    Autor: archiv Blesku

  • 5.

    Neplatil omylem

    Dětská hvězda Antonín Navrátil (58) je otcem postižené dcery Kateřiny (27), která trpí syndromem podobným epilepsii. Usiloval o to mít dceru v péči, ale exmanželka to nedovolila. Herec přestal na 7 let platit alimenty, protože Katka pobírala invalidní důchod. Soud mu za to odebral řidičský průkaz.

    2345382:full:true:true

  • 6.

    Utekl a nestará se

    Bývalý hráč amerického fotbalu Mirek Dopita (35) má syna Kryšpína (5) s Agátou Prachařovou, tehdy ještě Hanychovou (31). Vytratil se na Bali a neplatil ani na Kryšpína, ani na osmiletého Mirka z předešlého vztahu s podnikatelkou Renatou. Kvůli stotisícovému dluhu na výživném se ocitl v hledáčku policie.

    2011 - Agáta s Mirkem Dopitou a synem Kryšpínem
    Autor: Foto: Jan Tůma, čtenáři Blesku

    Fotogalerie
    54 fotografií

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 7

bizon_pepa: Jde o to, jestli si čejková ty peníze zaslouží. To že jednou roztáhne nohy neznamená, že bude navždy rentierkou.

(24. 01. 2017 09:14)

londynskypes:

(24. 01. 2017 08:19)

londynskypes: to je hnojivo. .......a janecek si za to muze sam když chtel pod sebe mladsi z l a to ko pku holt matlovka chtěla poradne tv-r-dyho

(24. 01. 2017 08:02)
Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy