Bareš se před osmi lety oženil s herečkou Antonií Talackovou (38), s kterou má dvě děti, Lojzíka (2) a Toničku (5,5). Na nemanželskou dceru Sonju z předchozího vztahu ale herec také platí. A poměrně dost. „Jeho bývalka požádala o zvýšení alimentů na dceru z předešlého vztahu. Představte si, že chce 18 000 korun,“ přiznali pro deník Aha! Barešovi kolegové z Divadla na Vinohradech, kteří si o něj už dlouhou dobu dělají starost.

„Dost jsme se divili už tomu, že na ni prý od šesti let platil dvanáct tisíc. To je na tak malé dítě dost,“ kroutili nechápavě hlavou. „Sonjina matka navíc před časem požádala o zvýšení alimentů na osmnáct tisíc. Chce rovnou přidat šest tisíc korun. Igor se z toho zhroutil, protože ta částka je prakticky celý čistý plat tady u nás v divadle,“ dodala herečka.

Pokud by soud částku odsouhlasil, musel by navíc Bareš zpětně doplatit okolo 100 tisíc korun. Těžko říct, kde by na to vzal, vždyť své nejslavnější role v seriálech Horákovi či Pojišťovna štěstí hrál už před 12 lety a dlouho už na podobně velkou úlohu neměl štěstí. Loni navíc musel opustit Zlatou kapličku a z gáže, kterou teď dostává ve vinohradském divadle, sotva vyjde jeho čtyřčlenná rodina. Podle tabulky dostupné na internetu by Igor musel brát měsíčně 72 000 čistého, aby mohl platit požadovaných 18 000 Kč.

Sám herec a dabér, který namluvil například hlavní mužskou roli v telenovele Hříšná láska či fešáka Erica Banu (48) ve filmu Zakletý v čase, ovšem svou ožehavou situaci nechtěl nijak komentovat. „Promiňte, je pravda, že mám velké problémy, ale je to moje věc,“ řekl deníku Aha!.

Fotogalerie
33 fotografií