Kolegové z inscenace Nepřítel lidu mu raději zavolali sanitku. Ve Fakultní nemocnici na Karlově náměstí v Praze udělali herci hned EKG a další důležité testy.

„Lékaři mi řekli, že mé potíže jsou psychosomatického původu,“ řekl Bareš Blesku. Jednoduše řečeno, na vině zdravotního kolapsu byl stres. „I když jsem před představením užil všechny legální podpůrné prostředky, bylo mi stále hůř,“ přiznal sám herec.

Není divu, protože se potýká s obrovskými finančními problémy. Bývalá partnerka na podzim podala žádost o zvýšení alimentů na jejich dceru Sonju (18) a herce, který splácí bydlení pro novou rodinu a živí čtyři lidi, to ruinuje.

Měl by platit 18 000 Kč a dost možná ještě uhradit rozdíl na výživném zpětně! „Nechci to rozebírat, podle sdělení právničky se to totiž vyvíjí dost nepříznivě. Pro mě to může mít zcela fatální následky,“ dodal Igor sklesle.

Včera byl na plánovaném vyšetření v IKEM, kam dochází kvůli Crohnově chorobě, s níž už 17 let bojuje. I tam konstatovali, že je tělesně v pořádku a problém bude současný stres.

„Nejhorší je, že cítím nejistotu, strach na jevišti. Hrál jsem včera ve Stavovském divadle v Audienci u královny a ty pocity nebyly příjemné. To mě už profesně ohrožuje. Musím vyhledat odbornou pomoc,“ hlesl Bareš.

Fotogalerie
40 fotografií