Přestože byt podle katastru nemovitostí patří hvězdě seriálové Ordinace, z dražby bude zaplacena většina dluhů hereččina exmanžela. Dluh podle všeho vznikl ještě v době, kdy byl Luboš Rychvalský (52) jejím manželem a byt byl součástí společného jmění manželů. Podnikatel totiž podle Centrální evidence exekucí čelí celkově devíti řízením v celkové výši 3 242 892 Kč.

Dražba proběhla včera odpoledne, vyvolávací cena začínala na 1 290 000 Kč. Finálový souboj z 52 přihlášených zájemců svedli poslední dva. Konečná suma, za kterou byt získal účastník dražby s číslem 26946e40, skončila na částce 3 130 000 Kč. Nikdo vůči dražbě nepodal námitky.

Po ukončení dražby jsme kontaktovali Báru Štěpánovou, i ona si totiž mohla byt vydražit, aby o něj nepřišla. Na dotaz Blesku ale reagoval její současný manžel a manažer v jedné osobě Miroslav Barabáš (54), který za herečku zvedá její telefon. „Jsou Vánoce, heleďte, dejte nám pokoj,“ zavrčel do telefonu a zavěsil.

Exekuční nesnáze totiž zná moc dobře. Loni sám čelil exekuci, která na něj byla uvalena pro dluh 184 406 Kč, a v zástavě se ocitl i jeho několikapatrový dům v Zákolanech na Slánsku. Dluh ale zaplatil a dražbě se tak na poslední chvíli vyhnul.

Fotogalerie
27 fotografií