Ladislav Frej se do své vilky nastěhoval před sedmnácti lety, ještě se svou manželkou Věrou. Veškeré vybavení domu je ze dřeva stejné barvy, na zdech visí několik obrazů krajiny a spousty rodinných fotografií. Hercovo nejoblíbenější místo je ale terasa, kde s přítelkyní Gabrielou tráví celé léto.

S Gabrielou Mrkvicovou žije Ladislav Frej sice už čtyři roky, dodnes spolu ale nebydlí. „Mám svůj byt v Praze. Kdybychom spolu žili natrvalo, asi bysme se posekali,“ přiznala Gábina, která už více než rok čeká, až se stane paní Frejovou.

Teď je královnou v kuchyni ona, ale ještě před lety tu šéfovala Věra Galatíková. Ta dnes všem velmi schází. „Maminka mi moc chybí. Často na ni vzpomínám a mrzí mě, že nevidí Štěpánka růst. Umřela, když mu byl rok a třičtvrtě, takže si na ni nepamatuje. Hodně mu o ní vyprávím,“ svěřil se Ladislav Frej mladší v pořadu Můžu dál? na TV Barrandov.

Po vzoru rodičů i Ladislav ml. vystudoval herectví, dlouho se mu ale nevěnoval. „Dal jsem výpověď a začal jsem pracovat v sociálním odvětví pro kombinované a mentálně postižené lidi. Udělal jsem si kurz a pak jim vymýšlel práci a pomáhal jim. To vlastně dělám doteď,“ prozradil s tím, že mezitím stihl s partou přátel ze zahraničí procestovat Norsko s improvizovaným divadlem. Jak se žije u Frejů, uvidíte už dnes večer ve 21:25 na Barrandov Plus.

  

Fotogalerie
26 fotografií