Muzikálová herečka a zpěvačka se už podruhé od lékařů dozvěděla, že má v prsu bulku. „Když mi to doktoři řekli poprvé, tak mě napadaly myšlenky: Proč zrovna já? A co teď budu dělat?!“ prozradila Slováčková v talk show Markéta dráždí celebrity.

„Ale rychle jsem se vzpamatovala, protože za to, co se děje v mém těle, si mohu sama. Nevážila jsem si sama sebe a kašlala na své zdraví. Vím, že mám v prsu nález, ale je nezhoubný a pod kontrolou. Kdyby se to změnilo, tak to budu řešit a samozřejmě budu bojovat do poslední chvíle,“ dodala hvězda druhé řady show Tvoje tvář má známý hlas.

VŠE O SHOW TVOJE TVÁŘ MÁ ZNÁMÝ HLAS ČTĚTE ZDE>>

„Všechno to je o hlavě a psychice. Pokud není člověk spokojený sám se sebou, tak se to projeví. Ať už rakovinou, nádorem, nebo jinou nemocí v těle. Vše pochází z hlavy,“ tvrdí Anička.

Útěk od rodičů

Anička už nežije pod jednou střechou se svými rodiči, kteří se rozhádali kvůli Felixově nevěře s Lucií Gelemovou (33). A je za to ráda! „Odstěhovala jsem se loni v prosinci do svého bytu a jsem šťastná,“ říká zcela zpříma.

„Máma s tátou žijou spolu v našem domě a vždy žít budou. Ať se děje, co se děje, tak jako rodina se nikdy nerozdělíme. Samozřejmě oba dělají věci, které se mi nelíbí, a taky jsem to oběma řekla. Ale na všem mají vinu oba dva,“ netají se Slováčková, která je ráda, že v Tvoje tvář má známý hlas může konečně ukázat, že není jen protekční dcerou slavných rodičů, kteří jí v showbyznysu prošlapali cestu.

Video
Video se připravuje ...

Dcera Patrasové a Slováčka o rozkolu rodičů: Nejlepší bylo se odstěhovat! Markéta Reinischová, Petr Soukup

VŠE O FELIXI SLOVÁČKOVI A JEHO NEVĚŘE ZDE>>

Fotogalerie
42 fotografií