Sobota 4. května 2024
Svátek slaví Květoslav, zítra Klaudie
Oblačno, déšť 19°C

Slavní se rozutekli z Česka: Dovolené na místech, kde nejsou uprchlíci

/
  • České celebrity prchají za sluncem do zemí, kde na uprchlíky nenarazí.
    25. července 2016 ● 13:56

    Strach z terorismu a uprchlíků v Evropě sílí. A podepisuje se to i na českých celebritách. Už dávno není na jejich seznamu slunné pobřeží jižní Francie nebo antickými památkami oplývající Řecko. Utíkají do Itálie či Chorvatska, kde zatím panuje klid.

  • 1.

    Vendula Pizingerová - Chorvatsko

    Rodinnou pohodu s manželem Josefem Pizingerem a synem Jakubem si užívá Vendula Pizingerová v Chorvatsku. Tam si nejen válí šunky u moře, ale i cestují krajinou nebo se plaví lodí.

    Vendula Pizingerová tráví dovolenou v Chorvatsku.
    Autor: Facebook / Instagram

  • 2.

    Lucie Kovandová - Chorvatsko

    Do Chorvatska odletěla také modelka Lucie Kovandová, která na místních plážích vystavuje své sexy opálené tělo. A pokaždé v jiných bikinách. To mají horkokrevní Chorvati pěkné pokoukáníčko.

    Lucie Kovandová vystavuje svoje křivky na chorvatských pláží.
    Autor: Facebook / Instagram

  • 3.

    Agáta Prachařová - Toskánsko

    Sotva se Agáta Prachařová vrátila z Pevnosti Boyard ve Francii, sbalila kufry a se svým manželem Jakubem Prachařem odjela na čtrnáctidenní dovolenou. Tentokrát si dovolenou v Toskánsku užijí bez jejího syna Kryšpína.

    Agáta Prachařová odjíždí na dovolenou do Itálie s manželem Jakubem Prachařem.
    Autor: Facebook / Instagram

  • 4.

    Simona Krainová - Lanzarote

    Modelce Simoně Krainové se pomalu blíží konec pohodového týdne na jednom z Kanárských ostrovů Lanzarote. Tam zamířila s rodinou a svou postavou v plavkách pomotala hlavu nejen manželovi Karlu Vágnerovi, ale i místním mužům.

    Simona Krainová tráví dovolenou na Lanzarote s manželem a dětmi.
    Autor: Facebook / Instagram

  • 5.

    Andrea Verešová - Řecko

    I když se uprchlíci dostávají do Evropy převážně přes Řecko, Andrea Verešová s manželem Danielem Volopichem se nenechali zastrašit a do země s průzračným mořem vyrazili i tak. A dovolenou si užívají plnými doušky. Přes den se opalují na pláži, večer tančí do rytmu místní hudby.

    Andrea Verešová tančí na ulici do rytmu řeckých písní.
    Autor: Facebook / Instagram

  • 6.

    Daniela Peštová - New York

    Jakmile mají Daniela Peštová s Pavlem Haberou odpracováno v Čechách, balí kufry a s dětmi utíkají daleko za oceán. Do Ameriky. Tam se buď opalují u moře, nebo vymýšlejí různé vylomeniny v New Yorku.

    Daniela Peštová je s Palem Haberou v New Yorku.
    Autor: Facebook / Instagram

  • 7.

    Eliška Kaplicky - Itálie

    S partou přátel a svou dcerou Johankou se Eliška Kaplicky vydala po stopách zamilované dvojice Romea a Julie do italské Verony. Navštěvují památky, včetně slavné veronské Areny.

    Eliška Kaplicky je s přáteli a dcerou ve Veroně.
    Autor: Facebook / Instagram

  • 8.

    Monika Bagárová - Maďarsko

    Zpěvačka Monika Bagárová se do Maďarska sice podívala pracovně, ale i tak si našla chviličku na opalovačku. Své tělíčko vystavila u místního bazénu.

    Monika Bagárová si užívá chvilky volna v Maďarsku.
    Autor: Facebook / Instagram

    Fotogalerie
    20 fotografií

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 4

lesnismes: Urazka od dem-enta se te tezko muze dotknout ,takze se nech s radosti kamenovat ceskejma "slavnejma".

(26. 07. 2016 09:33)

lesnismes: Nejen Blesk je rochniste nacku a tupcu,to je obecny fakt.Cessti "slavni"(uz jen ten nadpis tohoto clanku je svejkovina,jaci slavni proboha ?!Toho hlupce co tento clanek vyzvracel?Jeho slavni?Styd se ,blesku! Cesko je mala,nic svetove neznamenajici ,technologie a talent neprodukujici zemicka,montovna Nemecka,to je fakt a to jsou ti cessti "slavni",monteri!!! Jeste se vratim k tem Uprchlikum,radsi bych mel za souseda Sirana ci P ersana nez zleho,zavistiveho a tupeho nacko-cecha.Bez urazky.

(26. 07. 2016 09:27)

toriaya: Dovolené na místech, kde nejsou uprchlíci 1+2 Chorvatsko naplno zasáhla vlna uprchlíků, na hranicích panuje chaos 3+7 města Pistoia v Toskánsku, kteří nechali muslimské uprchlíky, aby se pomodlili v jejich kostele 4 Lanzarote: jen 20 metrů od břehu utonulo 22 běženců 5 no comment 6 brána do usa 8 Uprchlíci jsou nezvladatelní. Maďarsko vyhlásilo krizový stav Mě osobně uprchlíci nevadí (a třeba mě diskutéři ukamenujte), ale ten nadpis je směšný!!!!!

(25. 07. 2016 15:04)
Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy