Skoro to vypadá, že rodina slovenského herce Andyho Hryce, který je u nás známý ze seriálu Ulice, je prokletá. Před osmi lety při automobilové nehodě vyhasl život Andyho syna Huga (†22) a teď v autě málem zahynul on sám i s malým vnoučkem.

Jel jsem z Jahodné a asi v sedmdesátikilometrové rychlosti jsem zjistil, že mi nefungují brzdy. Ještě ke všemu jsem jel z kopce dolů a v autě jsem měl vnoučka. Začal jsem podřazovat a používal ruční brzdu. S Boží pomocí se mi podařilo zastavit,“ popisoval okamžiky plné hrůzy herec. Tomu jistě během té doby proběhly před očima tragické vzpomínky na místo nehody, kde zemřel jeho milovaný syn. Jeho auto se tehdy doslova rozpůlilo o strom.

Dramatické situaci bezmocně přihlížela i dcera Wanda (38), která jela za tatínkem v druhém autě. Když viděla, že se s jeho autem něco děje, pokoušela se mu dovolat, ale ke vší  smůle není v téhle oblasti signál. „Věřím, že kdyby jel sám, všechno by zvládl s chladnou hlavou. Ale protože měl na zadním sedadle Artema, z auta pak vylezl celý zelený,“ popsala hercova dcera serveru Čas.sk.

Fotogalerie
7 fotografií