Merunka se totiž v roce 1999, kdy se Vladimír Železný (71) rozešel s investory Novy, přiklonil na stranu investorů. Sice dodnes soudí, že to bylo morálně správné rozhodnutí, ale připravil se tím o peníze.

„Rozdělili jsme se na dva tábory a já byl v tom, který přestal vysílat. A mnohokrát jsem toho litoval. Litoval jsem toho, protože jsem se ocitl v naprosté nejistotě,“ přiznává Merunka v show Zuzany Bubílkové na Blesk.cz Koho čas vzal. V té době platil nemalou hypotéku a neměl dostatek prostředků na její splácení. Rok to řešil i alkoholem.

 

„Jo, to byly deprese. Chodily složenky a upozornění, že jestli nebudu zvládat platit hypotéku, tak se domu rádi ujmou a prodají ho,“ vzpomíná moderátor, že se pokoušel i podnikat, a tak si s manželkou otevřeli dvě cukrárny! Ale ani s těmi to neměli jednoduché.

„Měli jsme velké oči a na ty složenky to také nebylo,“ říká Merunka s tím, že když už se jim začalo dařit, přišla poslední rána. „Paní domácí nám dala výpověď, a když jsme odešli, tak si tam zřídila vlastní cukrárnu,“ dodává.

Fotogalerie
6 fotografií