„O práci jsem přišla ze dne na den. Firma, pro kterou jsem pracovala, mi dlužila již několikátou výplatu v řadě. Na krku dluhy, způsobené hlavně tím, že jsem důvěřovala blízkému člověku. Neměla jsem na základní věci – nájem, splátky a jídlo.

To, co mě vedlo k tomu začít tancovat, rozhodně nepoužívám jako výmluvu, aby mě někdo litoval. Bylo to mé rozhodnutí. V tu chvíli ‚nejrychlejší a nejlepší‘ dočasná možnost, jak se dostat ze všech problémů, které byly noční můrou. Vždy jsem se o sebe starala sama,“ vysvětlila na sociální síti Veronika Kopřivová.

Fotogalerie: 30 fotek Jágrovy přítelkyně Veroniky…
30 fotografií

V týdnu prý měla normální práci a o víkendech si přivydělávala větší přínos peněz v klubu jako topless tanečnice. Popírá, že by provozovala sexuální služby.

„S takovou životní situací se člověk nechce svěřovat, zejména v době, kdy ji prožívá. Proto o tom vědělo jen pár blízkých lidí. Není se čím chlubit, ale je to má životní kapitola a patří do mé minulosti, proto o ní od samého začátku věděl můj aktuální přítel,“ dodala modelka.

Jágr se jí zastal

Hned v pondělí ráno poté, co vyšel článek odhalující minulost Veroniky Kopřivové, natočil hokejista Jaromír Jágr video, kde se svůdně kroutí kolem hokejky. „Dneska jsem si všude přečetl, jak Veronika krásně tancovala. Ale to, jak se dokážu nakrucovat já, se ještě nikdo nezmínil. Doufám, že po zhlédnutí tohoto videa novináři vše napraví,“ řekl na začátku videa Jágr. Zároveň vzkázal, že o minulosti své přítelkyně věděl a nevadí to ani jemu, ani jeho starostlivé matce.

Video
Video se připravuje ...

Jágr hájí přítelkyni, která tancovala u tyče: Já to dělám taky! Podívejte! Facebook/Jaromír Jágr

VŠE O VERONICE KOPŘIVOVÉ NA BLESK.CZ ČTĚTE >>> ZDE!!!

VŠE O JAROMÍRU JÁGROVI NA BLESK.CZ ČTĚTE >>> ZDE!!!

Fotogalerie
59 fotografií

Chtěla bych poděkovat všem, kteří mě podporují a píšou velice milé vzkazy. Hlavně vy jste důvod, proč jsem se rozhodla vyjádřit k článkům, které od pondělí plní bulvární servery. O práci jsem přišla ze dne na den. Firma, pro kterou jsem pracovala, mi dlužila již několikátou výplatu v řadě. Na krku dluhy, způsobené hlavně tím, že jsem důvěrovala blízkému člověku. Neměla jsem na základní věci - nájem, splátky a jídlo. To, co mě vedlo k tomu začít tancovat, rozhodně nepoužívám jako výmluvu, aby mě někdo litoval. Bylo to mé rozhodnutí. V tu chvíli "nejrychlejší a nejlepší" dočasná možnost, jak se dostat ze všech problémů, které byly noční můrou. Vždy jsem se o sebe starala sama. V týdnu jsem měla normální práci a o víkendech jezdila vydělat vetší peníze do klubu Table dance Angels jako topless tanečnice. Toto byla krajní mez. Spekulace o sexuálních službách jsou absurdní. V žádném Sex World/Eros (jak udávají média) jsem nikdy nebyla. S takovou životní situací se člověk nechce svěřovat, zejména v době kdy ji prožívá. Proto o tom vedělo jen pár blízkých lidí. Není se čím chlubit, ale je to má životní kapitola a patří do mé minulosti, proto o ní od samého začátku vědel můj aktuální přítel. Vím, kdo s informací o mé minulosti přišel za médii a já mu děkuji, ten člověk mi na jednu stranu prokázal velkou laskavost - nemusím se obávat dne, kdy záležitost "praskne." ✌🏼️

Fotka zveřejněná uživatelem Veronika Kopřivová (@verunkakoprivova),Čen 9, 2016 v 1:57 PDT