Jágrova láska před časem žila v Německu a živila se zde jako striptérka. Jak je z fotek z německého klubu patrné, za peníze zde Veronika ukazovala sexy křivky v dráždivém prádélku a vlnila se nejenom u tyče, ale i na baru.

Fotogalerie: 30 fotek Jágrovy přítelkyně Veroniky…
30 fotografií

Ovšem zdá se, že Jardovi její minulost ani za mák nevadí. „Věděl jsem o tom dávno. Přál bych si, aby se každý staral jen sám o sebe. A jak řekl Ježíš: Kdo nehřešil, hoďte kamenem,“ okomentoval celou aféru Jágr, který se navíc rozhodl čest své přítelkyně hájit vlastním tělem.

Podívejte se na video:

Video
Video se připravuje ...

Jágr hájí přítelkyni, která tancovala u tyče: Já to dělám taky! Podívejte! Facebook/Jaromír Jágr

Na svém Facebooku zveřejnil 33sekundové video, na němž si sám hraje na striptéra. Vrtí se na něm kolem hokejky, ukazuje své mužné tělo a na závěr posbírá pár bankovek ze země a vtipně dodá: „Tak jsem si moc nevydělal, radši zůstanu u hokeje...“ Jardovi opět nechybí nadhled a smysl pro humor.

Striptýz Kopřivové prý nevadí ani Jágrově mamince. Ta totiž po synovi vzkázala, že kdyby na to měla postavu, šla by tancovat u tyče také. „Určitě by to pro mě bylo záživnější než »tancovat« na poli anebo v kuchyni,“ nechala se podle Jardy slyšet. Všichni nenávistní škarohlídové tak mohou akorát sklapnout. Lásku Jardy a Veroniky jen tak nic nezlomí.

Fotogalerie
37 fotografií