Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Co vlastně Jágr ví o minulosti Veroniky?! Řekla mu kromě striptýzu i o tom dalším?

/
  • Jaromír Jágr a Veronika Kopřivová: Co všechno ví hokejista o své lásce a její minulosti?
    9. června 2016 ● 05:00

    Z rozeného útočníka je pes obranář! Zakázané uvolnění své Veroniky (25) obrátil legendární hokejista Jaromír Jágr (44) v žert. „Věděl jsem o tom dávno,“ vzkázal. Co všechno mu ještě řekla o své minulosti?

  • 1.

    Striptýz

    Všechen poprask vypukl kvůli lechtivým fotkám. Vznikly v letech 2013 a 2014, kdy si Veronika (zřejmě v těžké životní situaci) vydělávala v jednom německém striptýzovém baru. Kdo ale čekal, že Jaromír po vypuknutí aféry pošle finalistku České Miss 2012 k vodě, pořádně se přepočítal. Místo toho začal její čest bránit vlastním tělem a natočil video, na kterém se kroutí u hokejky jako tanečnice u tyče!

    Video
    Video se připravuje ...

    Jágr hájí přítelkyni, která tancovala u tyče: Já to dělám taky! Podívejte! Facebook/Jaromír Jágr

    Vyučenou kadeřnici, která mu láskyplně říká Jardíku, prostě a jednoduše miluje a nějaké sexy kreace v baru pro pány na tom nic nezmění. „Jak řekl Ježíš: Kdo nehřešil, hoďte kamenem,“ vyjádřil se »Džegr«. A Veronika? „Byla jsem si pročistit hlavu v lese. A odpočinout si od tý vší špíny, co se kolem mě točí. A musím vám říct, že les a pláž je úplně ta nejlepší terapie. Mě nedostanete!“ vzkázala. Co všechno už s Jaromírem během svého vztahu řešili?

    Svůdné fotky Jágrovy přítelkyně Veroniky Kopřivové z dob, kdy dělala striptérku.
    Autor: tip od čtenáře Blesku

  • 2.

    Drsný rozchod

    S předchozím přítelem se nerozcházela vůbec v dobrém. Dokonce jí zamezil přístup do bytu, kde měla mimo jiné uschované zboží pro své zákaznice na internetovém obchodu s oblečením. Verunka podala trestní oznámení a místo hadříků rozesílala klientkám zpátky peníze.

    Svůdné fotky Jágrovy přítelkyně Veroniky Kopřivové z dob, kdy dělala striptérku.
    Autor: tip od čtenáře Blesku

  • 3.

    Cejch lásky

    Na levém nártu má tetování. Je to vzpomínka na předchozí vztah s jistým svalovcem Michalem, který má kérku pro změnu na pravé noze. Když se ještě milovali, vybrali si společný motiv Queen a King (královna a král).

    Svůdné fotky Jágrovy přítelkyně Veroniky Kopřivové z dob, kdy dělala striptérku.
    Autor: tip od čtenáře Blesku

  • 4.

    Problémy s váhou

    Krásné vyrýsované sexy křivky, tak ji známe všichni. Ale ne vždy vypadala Veronika takhle dobře. Rok po finále miss nabrala 10 kilo! Vzápětí zase rychle zhubla. Někteří ji podezírali z anorexie, ale Veronika to vždy vyvracela zdravým životným stylem a posilováním.

    Svůdné fotky Jágrovy přítelkyně Veroniky Kopřivové z dob, kdy dělala striptérku.
    Autor: tip od čtenáře Blesku

  • 5.

    Randila s fotbalistou

    Jágr není zdaleka první sportovec, s nímž randila. Než soutěžila v Miss, přes dva roky žila s hokejistou Janem Bojerem, který hrál extraligu za Litvínov. Po soutěži krásy se dala dohromady s bývalým fotbalovým reprezentantem Janem Rajnochem, za kterým létala na jeho štaci do Turecka.

    Jaromír Jágr se svou partnerkou Veronikou
    Autor: instagram.com, archiv Blesk

    VŠE O JAROMÍRU JÁGROVI NA BLESK.CZ ČTĚTE >>> ZDE!!!

    VŠE O VERONICE KOPŘIVOVÉ NA BLESK.CZ ČTĚTE >>> ZDE!!!

    Fotogalerie
    40 fotografií

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 187

sugarbitter: Ještě,že nepašovala drogy.... / Tereza H fotila, prostituovala a nakonec pašovala drogy/ Někdy je to jako schodiště dolů. Nevím, zda to JJ opravdu plně věděl, jelikož v jednom rozhovoru K.řekla, že si myslela, že se s ní rozejde./ otázka,kdy to bylo, zda už na počátku vztahu?/Mělo by vadit, že na ní sahali, někde mají ochránce a ti to nedovolí, ale tohle byl zřejmě hampejz s privátem. JJ se ale nedal uhnat, není tak hloupý jak se někdy říká....

(27. 06. 2018 13:29)

vseznaleksenior: Ja si take myslim, ze kdyz nekdo nema penize a dostane seč do financni tisne, tak proc ho tady kamenovat

(10. 06. 2016 18:20)

andyna775:

(09. 06. 2016 20:33)

andyna775: No jo ,tak si nasel ku*fu no ,ku*fy jsou prej nejlepsí mámy,ale jim to stejne nevydrzí

(09. 06. 2016 20:24)

ivoadler: Jarda je stejně teplý, tak o co jde?

(09. 06. 2016 19:10)
Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy