Prachařová tak přišla na řadu jako další po personálních veletočích a výměnách. Ivu Kubelkovou nahradila před pár měsíci vnadná Eva Perkausová, která společenský magazín uvádí s Petrem Vágnerem. A teď je konec i Agátě.

„S Agátou Prachařovou byla v rámci společenské redakce ukončena po vzájemné dohodě,“ potvrdila Blesk.cz mluvčí vedoucí společenského PR oddělení Jana Mrákotová informaci, kterou jako první přinesl Expres.cz. O tom, že Agáta v Top Staru skončí, se televize s moderátorkou domluvila už ke konci dubna.

Večírková královna Agáta ale po padáku z Top Staru příliš nepláče. Na sociální sítě sdílí jednu vyprsenou fotku za druhou.

#slunce#jednanahoru#

Fotka zveřejněná uživatelem Agata Hanychova (@agatahanychova),Kvě 24, 2016 v 10:57 PDT

Ty postuje z dovolené u moře, byť s truchlivým hashtagem #smutnoprázdno, který patří jejímu nevlastnímu tátovi Marku Navrátilovi, který ji od dvou let vychovával a který o víkendu náhle zemřel.

#smutnoaprazdno#

Fotka zveřejněná uživatelem Agata Hanychova (@agatahanychova),Kvě 25, 2016 v 5:42 PDT

Sice skončila v Top Staru, s Primou už ale chystá další pořad, takže o Aguš na obrazovkách nikdo nepřijde. „Diváci Agátu na Primě v budoucnu uvidí v některém z dalších pořadů,“ řekla Blesk.cz Mrákotová.

Blesk.cz kontaktoval Agátu se žádostí o vyjádření ke konci v televizi. A známá skandalistka napsala: "Večírky jsem dělala dlouho a už mě to nenaplňovalo, tak jsem skončila. Prima mi nabídla jiný projekt o cestování." Tak to se máme na co těšit...

VŠE O AGÁTĚ HANYCHOVÉ PRACHAŘOVÉ NA BLESK.CZ NAJDETE >>> ZDE!!!

Fotogalerie
13 fotografií