Vincent tak v pátek složil hned dvojnásobnou zkoušku z dospělosti. Telefonoval mámě Veronice, že právě na jedničku odmaturoval ze dvou předmětů, a ta mu musela říci, ať hned pospíchá do Vojenské nemocnice v pražských Střešovicích, protože jeho tátovi zbývají jen poslední okamžiky života… „Vincent je velkej frajer,“ prozradila Blesku Žilková. „Svého otce stihl jen o pár minut. Takže u něj byl a zůstal v místnosti i po jeho smrti. Jela tam s ním i Vincentova přítelkyně Sabina a můj současný manžel Martin Stropnický,“ říká herečka.

Video
Video se připravuje ...

Sobotka v Izraeli kritizoval Evropu. A smrt Adolfa Borna i exmanžela Žilkové!! Blesk TV

Druhý syn exmanželů Cyril (27) se kvůli tátově smrti vrací z Francie, kde žije. „Pár hodin před smrtí spolu ještě telefonovali. Marek Cyrilovi vyprávěl vtip, ale nemohl si vzpomenout na pointu, tak slíbil, že zavolá ještě později. Jenže už to nestihl. Cyril se tak pointu tátova vtipu už nikdy nedozví,“ smutní herečka.

Navrátil před 14 dny ještě stihl oslavit své 55. narozeniny, kde se sešla celá rodina. „Přátelili jsme se všichni i po rozvodu, Marek dokonce Stropnickému občas něco uvařil, naposledy mu posílal palačinky se špenátem,“ vzpomíná Žilková. „Po Markovi zůstal ochrnutý bratr na vozíčku a osmdesátiletá maminka. Vincent a Cyril se okamžitě rozhodli, že se o ně postarají místo táty,“ dodává Veronika.

Fotogalerie
7 fotografií