V jednom z rozhovorů se zpěvák Karel Gott opřel do problematiky uprchlíků a svěřil se se svými názory. „V době léčby jsem zprávy sledoval se zájmem. To jsem si dovolit mohl. Ale co jsem si dovolit neměl, tak je v jednom interview komentovat. To jsem si dovolil moc,“ uvedl.

Mistr naznačil, že příval migrantů může být spiknutí. „Dělají to důmyslně, strkají před kamery reportérů děti. Viděli jste to také, ne? Nepřemýšlíte o tom? Podívejte, jak se ty děti prosebně dívají… A nepomozte jim… Je to citový nátlak,“ řekl časopisu Týden.

Zpěvák se od listopadu loňského roku potýká s rakovinou mízních uzlin, která mu byla diagnostikována při operaci náhlé příhody břišní. Chirurgický zákrok, kvůli kterému opět leží v nemocnici, by měl celý proces léčby ukončit. „Víte, režimů už jsem zažil tolik, že i tento, ve kterém jde o můj život, už ve svém vlastním zájmu také přežiju,“ okomentoval v rozhovoru pro OnaDnes.cz svůj stav Gott.

„Kdybych nevěřil, tak nemohu bojovat,“ řekl a dodal, že nejhorší pro něj bylo nevzdat boj s nemocí. „A proto i pro mne bylo smysluplné se prát,“ dodal a vzkázal všem, kteří se potýkají se stejnou životní situací jako on: „Někdy je smysluplné se prát. To jim vzkazuji. Nepodlehnout, nevzdávat boj.“

Karel Gott podstoupil několik cyklů chemoterapie. Přišel o vlasy a jeho hlas také ztratil na síle. V současnosti se však už zase dostává do formy. „Pánbůh mě ujistil, že opět stál při mně,“ dodal Gott. Před pár dny navíc navštívil oslavu narozenin Jiřiny Bohdalové (85), kde odhalil své zbrusu nové strniště a vlasy, které už mu stačily narůst. A navíc vypadal skvěle. 

VŠE O KARLU GOTTOVI A JEHO ZDRAVOTNÍM STAVU ZDE!

Fotogalerie
20 fotografií