Přišla s tím, že až bude větší, chtěla by zkusit studia v cizině! Jazyky zvládá bezvadně, takže by se tam neztratila. Ivana s Karlem jsou na Charlottku hrdí, ale tohle je docela překvapilo,“ řekl nám důvěryhodný zdroj z rodiny Gottových. Sám Karel o svých dcerách v poslední době nemluví, nekomentoval tedy ani to, co říká na Charlottčiny plány.

„My jsme se s Ivanou rozhodli, že budeme děti chránit, že už o nich nebudeme nic říkat do médií! Mají právo na to vyrůstat v klidu,“ sdělil zpěvák, který po úspěšném boji s rakovinou mízních uzlin nastoupil ve čtvrtek do nemocnice kvůli operaci dutiny břišní.

Je to ale právě Karel, který už dříve řekl, že bude své dcerky ve všem podporovat. A pokud by za pár let skutečně Charlottka udělala zkoušky na nějakou školu v cizině, jistě by ji finančně i morálně podpořil, aby mohla odejít a studovat. Však už od podzimu roku 2012 platí Charlottce prestižní soukromou školu PORG, kde roční školné stojí 124 500 korun. Od roku 2014 pak tu samou školu financuje také nejmladší dcerce Nellince, které bude v květnu osm let.

Fotogalerie
7 fotografií